ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Модните тенденции при есенния маникюр за 2019-та

Модните тенденции при есенния маникюр за 2019-та

Есенен маникюр
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Есента е тук, но не мислете, че това ще доведе до скучни модни тенденции при маникюра. Пригответе се за смели и нетрадиционни решения при оцветяването на ноктите, които ще нажежат страстите и ще компенсират по-ниските температури навън.

Вижте в следващите редове какви са най-новите предложения за есенен маникюр. Бъдете в крак с модата! Бъдете актуални, бляскави и неотразими!

Новият френски маникюр

Всички познаваме класическият френски маникюр и снежнобелите връхчета на розовееща нокътна плочка. Сега обаче нещата се променят и основата на маникюра ще е обагрена в червено или кафяво.

Мраморен маникюр

Напукан маникюр

Мраморният маникюр е ефектен и дързък. Поставен върху нокти, оформени като бадем, той ги превръща в истинско произведение на изкуството.

Маникюр с перли

Перлите отдавна не са само част от огърлици, пръстени, обеци и гривни. След като през миналата година се преместиха върху дънките и жилетките, сега те са водещи в модерните есенни маникюри. Според различни предпочитания се ползват по-едри или съвсем ситни перлички. Решението определено е екстравагантно и смело. Но ако обичате да сте център на вниманието, то значи е само за вас!

Маникюр в тъмносиньо

Маникюр в тъмносиньо

Можете да заложите на нокти само в тъмносиньо или на такива, които сте комбинирали и с черно. Стига да не прекалите с малките украшения, този маникюр може да стои много стилно и неотразимо.

Скандален маникюр

Става дума за маникюр, при които само средният пръст е оцветен в различен лак за нокти. Разбира се, заради асоциациите, които се правят в подобен род модни решения, маникюрът носи своето скандално име. Ако считате натурата си за бунтарска, подобно обагряне на ноктите, може да ви помогне да изразите себе си или пък просто да сте по-закачливи.

Черен маникюр

Модерен черен маникюр

И като говорим за бунтарство в модата, не можем да не споменем и за черния маникюр, който не е любим само на почитателите на рока.

Маникюр в розово

Пепел от рози продължава да е актуален цвят, при това не само в облеклото, но и при украсяването на нокти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest