ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»След раздялата: Кога е време за нова връзка?

След раздялата: Кога е време за нова връзка?

ГеновеваГеновева
Копирайтър
443453
Раздяла

Всяка раздяла е неприятна, дори болезнена понякога. Разбира се от голямо значение е защо е настъпила и дали е по взаимно съгласие. Причините могат да са много и различни. Но от тях зависи дали сме готови за нова връзка след раздялата.

Разбира се, при всеки е индивидуално, някои хора са готови да започнат нова връзка седмица, след като са прекратили предходната. А други не са готови да допуснат нов човек в живота си дори години след края на връзката.

Наистина е строго индивидуално за всеки и много зависи с какви чувства сте се разделили с предишния си партньор. Ако нямате чувства към този човек, е съвсем възможно да се впуснете в нова връзка до месец след раздялата.

Това се дължи на факта, че са ви липсвали ласки в старите отношения и сте готови да потърсите нежност другаде.

Ако обаче сте се разделили с бившия си партньор поради изневеря, там нещата са съвсем различни. Някои много бързат да започнат нови отношения, за да покажат, че са се възстановили от драмата. А други хора не искат да чуват за нова половинка години наред.

Нова връзка след раздялата

Кога е време за нова връзка след раздялата? Това е въпрос, на който почти никой не може да даде точен и верен отговор. Това зависи от гледната ви точка и от чувствата ви. Затова направете го, когато го почувствате, стига всичко между вас и предишната ви половинка да е напълно ясно.

Добре е, разбира се, да си оставите поне един месец почивка, за да сложите в ред мислите и емоциите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest