ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за 2020 година за Овен

Любовен хороскоп за 2020 година за Овен

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за 2020 година за зодия Овен подсказва, че любовният им живот ще бъде много добър. В началото на 2020 година, присъствието на Слънцето в девети дом и това на Венера в десети дом ще допринесат за появата на романтични мигове. Очаква се във вашата връзка да се появят ентусиазъм и чар, които ще поддържат магията за дълго.

Тази година ще много положителна за неомъжените представители на зодия Овен, които вече са във връзка и мечтаят за брак. Венера и Луната управляват вашия любовния живот, тъй като и двете се намират на благоприятно място, което означава, че ще получите пълна подкрепа от приятелите и партньора си.

Това ще ви даде допълнително сили да се стремите към постигане на мечтата си и да изградите бъдещето си. Ако от дълго време мечтата за брак и сте се сблъсквали с множество трудности, 2020 година ще ви даде много положителни резултати в тази насока. Най-накрая ще получите подкрепата и одобрението на семейството си, предвижда годишният любовен хороскоп за Овен.

Въпреки това, с течение на времето, ще има колебания в любовния ви живот. В началото на годината Венера ще бъде в единадесети дом, поради което първоначално романтичният ви живот ще бъде в доста добро състояние. След началото на месец май, обаче ще трябва да бъдете изключително внимателни, защото по това време Сатурн е ретрограден.

Любовен хороскоп за Овен

Възможно е ретроградацията на Сатурн да бъде причина за появата на проблеми във връзката ви. По това време е необходимо да бъдете малко по-търпеливи с партньора си. Необвързаните представители на зодия Овен, който искат да разкрият чувствата си пред някого, не трябва да вземат прибързани решения. След известно време Юпитер може да направи нещата да изглеждат много по-добре. Скоро след това Юпитер е ретрограден и нещата отново няма да вървят добре, защото той ще се намира в осми дом. Тази промяна ще ограничи романтиката в живота ви до минимум.

В края на септември ще откриете, че връзката ви отново е стабилна. До края на 2020 годината неомъжените Овни ще се обвържат и дори ще започнат да мислят за сключване на брак, предвещава още любовният хороскоп за зодия Овен

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest