ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за 2020 за Рак

Любовен хороскоп за 2020 за Рак

Любовен хороскоп

Това е годината на любовта за Раците. Ще се радвате на пълната подкрепа на планетите, за да бъдете щастливи, уверени и нищо да не помрачава щастието в любовния ви живот.

Годината е добра за всички независимо дали вече сте обвързани, предстои ви или сте в търсене на идеалния партньор. Всичко ще върви гладко и безпроблемно.

Ако сте омъжени/женени, в бракът ви ще цари хармония и разбирателство. Ако пък имате връзка с някой, то 2020-та е идеалното време за задълбочаване на отношенията ви, а защо не и брак.

В началото на годината има идеални предпоставки да споделите чувствата си и да направите решителната крачка към по-добър любовен живот. Ако харесвате някой, кажете му/ѝ го. Ако искате да заживеете заедно с партньора, поставете картите на масата.

А ако искате да встъпите в брак, пристъпете към действие и предложете на партньора си. Направете това след края на март обаче, защото в първото тримесечие на годината не са изключени някои леки трудности.

През лятото и до средата на септември може да се появят някои колебания в любовната енергия, но това не бива да ви отчайва. Отнесете се спокойно към това и не наслагвайте напрежение във връзката ви с другия човек, защото няма да се отрази добре нито на отношенията, нито на бъдещето ви.

Любовен хороскоп за 2020 година за Рак

В края на септември нещата ще се подобрят и ще усетите как от вас се вдига огромен товар, гласи любовният хороскоп за 2020 година за Рак. Ще усетите и прииждаща страст в отношенията си.

Запомнете, че основната ви движеща сила е любовта и романтиката, но за да ги постигнете и да бъдете в хармония с партньора си, първо трябва да бъдете в хармония със себе си. Тъй като 2020 е Годината на Плъха, всички шансове за успех са налице. А защо не и да попътувате малко на някоя далечна или не толкова, екзотична или не толкова дестинация. Нищо чудно да срещнете любовта на живота си на някой окъпан от слънце далечен площад или на плажа, докато отпивате от чашата си. Решете какво искате, направете план и го следвайте – любовта ще почука на вратата ви тази година, съветва любовният хороскоп за 2020.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest