ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-неромантичните дами в зодиака

Най-неромантичните дами в зодиака

неромантична жена
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Любовта и романтиката обикновено вървят ръка за ръка и всяка една дама иска да бъде обичана и глезена, обгръщана с любов, внимание и романтика. За някои това е вечеря на свещи, за други романтично пътуване, а за трети - разходка сред гората.

Съществуват обаче и дами, на които романтиката е чужда. Или ако не чак чужда, то въобще не виждат смисъла в нея и я възприемат като абсолютна загуба на време. Общата черта между тях е и друга - те са представителки на тези пет зодии:

Козирог (22 декември - 21 януари)

Жената Козирог е амбициозна и доста сериозна. За нея са важни успехът и имиджът. В същото време обаче, когато е във връзка, тя може да бъде изключително грижовна и да обгражда половинката си с внимание.

Тъй като обаче е изключително практична, не вижда смисъл в харченето на пари за романтични жестове и не приема това и в партньора си. За тях най-романтичното преживяване би било да свършите домашната работа заедно или да сготвите вечерята. Всякакви прояви със сърца и шоколадови бонбони са напълно излишни. Представителката на тази зодия не е романтична и е хубаво мъжете да го помнят.

Овен (21 март - 19 април)

Не можете да си представите как страстната жена Овен не обича романтиката? Но е така! Жената Овен предпочита да направи нещо абсолютно щуро, за да покаже чувствата си, но не и да ви приготви романтична вечеря на свещи (освен ако не е на някое откачено място). Не очаквайте свещи и музика, нищо така конвенционално. Очаквайте най-щурото приключение в живота си с една от най-импулсивните жени в зодиака.

Водолей (20 януари - 19 февруари)

липса на романтика във връзката

Интелигентна и с въображение, жената Водолей рядко показва емоции. Тя е изключително прикрита в това отношение трудно може да разберете какво мисли или чувства към вас. Не очаквайте и прояви на романтика като при други жени. Също като жената Овен, така и жената Водолей няма да направи нещо стандартно и според приетите норми. Слушайте и гледайте внимателно, за да не пропуснете нейния романтичен жест.

Дева (23 август - 22 септември)

Също като жената Козирог и жената Дева е изключително практична и показва чувствата си по-различно. Тя ще ви изпрати съобщение, за да попита дали сте се прибрали безпроблемно или ще подреди разхвърляната ви кухня и ще измие мръсните ви чинии. За нея това е върховна проява на романтика дори и за вас това да не е така. За тях е абсолютна загуба на време да ви рецитират поезия или пък вие на тях. Има по-интересни начини да си запълните времето.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Това е може би най-парадоксалната в романтично отношение зодия. Жената Близнаци може да ви рецитира стихове и да ви каже, че ви обича на втората среща. Това обаче далеч не означава това, което си мислите. В тяхната глава се въртят едни подобни идеи за романтика, но те са просто това, което си мислят, че е прието. Те не могат да покажат чувствата си по начина, по който други хора го правят.

Могат да говорят за тях, но не и да показват с действия. И това е защото твърде много мислят как да го направят, а някъде по средата между мисълта и действието се разсейват с нещо друго и забравят за първоначалните си намерения. Така че не очаквайте романтика от жената Близнаци. Тя просто е открила нещо по-интересно междувременно. Тя е сред най-нероманатичните жени в зодиака.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest