ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои са най-импулсивните жени в зодиака

Кои са най-импулсивните жени в зодиака

Petra VasilevaPetra Vasileva
Новак
221
Кои са най-импулсивните жени в зодиака
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Те действат и говорят, преди да обмислят последствията от делата си. Купуват неща, които не им трябват, пият, без да мислят за махмурлука на другия ден.

Те правят нещата бързо – взимат моментални решения и рядко използват времето си да обмислят постъпките си. И естествено това много често води до гафове.

Чудите се кои са най-импулсивните жени? Да погледнем към астрологията, която ще ни разкрие къде в зодиака има най-много от тях. Дамите от тези зодии са същински стихии.

Овен

Има ли по-импулсивни от тях? Категорично не. Жената Овен ще скъса с някой, без да му мисли много, а след това вероятно ще съжалява. Те обожават адреналина и поемат необмислени рискове – това ги кара да се чувстват живи. Избягват да се замислят върху нещата, защото това би ги възпряло да ги направят. Овните са толкова импулсивни, че винаги казват онова, което им е на ума, базирано на моментните им чувства. И това често наранява околните. Затова Овните е добре да изчакат момент, преди да изрекат нещо.

Близнаци

Кои са най-импулсивните жени в зодиака

Добре знаем, че в тези жени живеят две личности. Понякога Близнаците са предпазливи, но по-често действат спонтанно, а дори понякога глуповато. Определено не ги бива във взимането на решения, а когато го правят, е импулсивно и без да мислят за последствията. Тъй като лесно им доскучава, жените Близнаци обичат да препускат из живота, без много да се оглеждат.

Стрелец

Ако жените Стрелец усетят, че около тях кръгът се стеснява, може да сте сигурни, че те ще направят всичко по силите си, за да се измъкнат. И изобщо няма да им пука на каква цена ще стане това. Те не обичат да се чувстват твърде свързани с нещо и предпочитат да следват импулсите си, които ги водят към нови приключения. Стрелците са нетърпеливи и това ги кара да правят неща, които добре знаят, че ще имат негативни последствия. Ноне им пука. Дамите от тази зодия не само действат импулсивно, но и изразят мислите си по този начин. Също така са доста нетактични.

Водолей

Кои са най-импулсивните жени в зодиака

Жените Водолей са много самостоятелни и не обичат да следват нечий друг път. За тях е много типично да действат импулсивно и да взимат прибързани решения. Благодарение на това си качество решават бързо проблемите си, но не по най-рационалния начин. Водолеят също така може да се впусне в даден проект, просто за да демонстрира възможностите си, но без да се замисля дали може да доведе нещата докрай. Или пък да напуснат работа в следствие на внезапно възникнал проблем, без да са си подсигурили други доходи.

Риби

Много често дамите от този знак не обмислят действията си и взимат не най-добрите решения. Всъщност те изобщо не обичат да взимат решения, затова за да не си губят времето в размишления, просто действат през глава. Най-лошото при Рибите е, че ако разберат грешката си, те отказват да я признаят. Или пък дават спонтанни обещания, които не могат да спазят, дори и да искат. Защото просто не искат да разочароват някой.

Везни

Кои са най-импулсивните жени в зодиака

Импулсивни е второто име на жените Везни. Те влизат в магазина само за едно нещо и излизат с поне десет. Ако нещо им хване окото, те моментално трябва да го притежават, без да мислят рационално дали имат нужда от него или не. Ако излезете на по питие с някоя Везна, може да се сигурни, че тя изобщо няма да мисли за махмурлука си на другия ден – ако всички пият шотове, тя също ще иска поне 2-3. Везните обичат да правят другите щастливи и са готови да раздават скъпи подаръци, без да мислят после как ще покрият разходите в кредитната им карта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest