ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Модни тенденции при маникюра за пролет 2020

Модни тенденции при маникюра за пролет 2020

Модни тенденции при маникюра за пролет 2020
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Пролетта е времето, когато всяка една жена иска промени в своята визия. При някои дами това е новата прическа, смяна на гардероба, а при други пък - новия и ефектен маникюр.

Именно затова пролетта ни предлага изключително разнообразни и дори смели тенденции при маникюра за 2020, като всяка една жена ще намери по нещичко за себе си.

Модна форма на ноктите през пролетта 2020

Този сезон актуална ще бъде естествената форма на ноктите, а именно кръглите, бадемовидните и полукръглите. По-добре е да се откажете от прекалено дългите и остри нокти, тъй като тази пролет те няма да са актуални.

Освен това, няма как да не споменем, че е много по-лесно да се грижите за ноктите с така наречената естествена форма, а и заедно с това те придават поддържан вид на ръцете. Ако все пак сте почитателка на квадратните нокти, тогава ви съветваме тази пролет да ги направите малко по-закръглени.

Маникюр с цветя

Трудно е да си представим пролетта без ярки и наситени цветове. Това обаче ще важи с пълна сила и за маникюра този сезон. Отдавна вече не е на мода се лепят лепенки с цветя на всички нокти едновременно.

Тази пролет актуална тенденция е да се изобрази цвете на единия нокът на двете ръце, като вариантите са наистина много и може смело да експериментирате, ако обичате маникюр с цветя.

Френски маникюр

Маникюр с цветя

Това е вечната класика и няма жена, която да не обича да си го прави. С него ръцете на жените стават някак по-красиви и елегантни. И въпреки че някои го смятата за леко скучен, модните тенденции при маникюра за пролет 2020 ни предлагат различни по-ефектни варианти.

Типичният френски маникюр може да бъде разчупен като се използва ментово или червено вместо стандартната бяла лента. Изглеждате много ефектно и смело, но и отново като цяло дизайна е много женствен.

Лунен маникюр

Той отдавна успя да стане любим на много жени по света. Тази пролет обаче лунният маникюр ще е на пика на популярността си, тъй като е много актуален. Изключително добре изглежда, когато декоративният лунен елемент е направен с някакъв блестящ лак за нокти, а самата плочка - с нежни пастелни оттенъци.

Маникюр с градиент

Изключително свеж и красив в това време, този дизайн на ноктите може да се постигне с така наречения градиентен маникюр. Смело можете да експериментирате и да опитвате различни цветови комбинации.

Абстрактният маникюр тази пролет също е много актуален, така че не се притеснявайте да развихрете фантазията си и да направите нещо различно на ноктите си.

С животински принтове

Маникюр с животински принт

Този маникюр ще е особено актуален този сезон, а и както знаем, много от жените обожават ноктите с животински принтове.

Именно сега имате възможност да носите десена не само на дрехите си, но и на ноктите си. Този маникюр изглежда едновременно не само много ефектно и смело, но и женствено, ако е направен само на няколко, а не на всички нокти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest