ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Идеи за романтични изненади

Идеи за романтични изненади

Идеи за романтични изненади
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Независимо дали става въпрос за нейния рожден ден или имен ден, за Свети Валентин или пък за подарък за 8-ми март, мъжете изпадат в истински ужас кой би бил най-подходящия подарък за нея, жената на сърцето им.

Да не е нещо прекалено стандартно или пък твърде очаквано като като парфюми и бижута - типичните дамски подаръци. Да е хем изненадващ, хем романтичен подарък. Ето над какво можете да помислите като идея за романтична изненада.

1. Повечето жени обожават цветя и наистина биха се зарадвали и изненадали ако им подарите букет от 50 или 100 рози. Това обаче би означавало да заплатите за него не по-малко от 150 лв и то ако водите типичните за арабските народи люти преговори, за да достигнете тази цена.

А в крайна сметка рязаните цветя увяхват. Вместо тях обаче можете да подарите на любимата си някоя гигантска орхидея или друго по-екзотично цъфтящо цвете. Колкото по-екзотично и по-голямо, толкова по-романтична би била нейната изненада.

2. Вечеря за двама в луксозен ресторант не е нещо кой знае какво, но защо не го превърнете в цял уикенд в изискан СПА хотел? През лятото можете да се насладите на морска ваканция дори и без СПА, а през зимата - да наемете уютна къща с камина само за вас двамата - романтика като по филмите.

Романтична изненада за любимия човек

3. Половинката ви си пада по екстремните приключения? Ами подарете ѝ именно такова. В по-големите градове у нас вече се предлагат ваучери за всякакви екстремни приключения - от полет с делтапланер и бънджи скокове до рафтинг.

Просто закупувате ваучера, а тя сама избира какво точно е по вкуса ѝ. За да бъде изненадата романтична все пак, опаковайте ваучера подобаващо.

4. Вероятно всички жени обичат да получават бижута, но за да сте малко по-оригинални, може да подарите не бижута, а кутия за бижута като изненада за любимия човек.

5. Ако разполагате с повече време и не чакате до последния момент, може да прегледате ваши общи снимки и да изберете онази, която най-много ви допада.

Тук вече има много варианти - можете да поръчате изработка на плакат или на снимка в голям размер, която да сложите в рамка. Можете дори да поръчате чаша с вашия лик или пък часовник. Важно е за тази цел да отделите достатъчно време, за да се получи завършена романтична изненада.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest