ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Месечен хороскоп на Телец за февруари 2020

Месечен хороскоп на Телец за февруари 2020

Хороскоп за Телец за февруари

Февруари ще бъде важен месец за вашата кариера. Ако се надявате на нова работа или повишение, направете всичко възможно веднага да насрочите интервю.

Добре ще е да сте малко по-внимателни при общуването си с хора, които стоят по-високо от вас в служебната йерархия, или с такива, които по някакъв начин оказват влияние върху вас.

Ако се чувствате добре на работното си място и отношенията ви като цяло са хармонични, едва ли ще има за какво да се притеснявате - дори да възникне несъгласие, всичко ще отмине бързо, съветва месечният хороскоп за февруари на Телец.

Пълнолунието на 9-и е призив да присъствате повече в дома и семейството си. Предстои ви да балансирате вниманието си върху външния и вътрешния си свят, дома и семейството си, или обществения живот.

Може да има разрешаване или кулминация на въпрос, който ви вълнува и това е лечебно и полезно за вас, Телци.

Първият от трите транзита Юпитер-Нептун, оказващи влияние върху годината, се случва през февруари. С това въображаемо, вдъхновяващо влияние, изключителна подкрепа идва от приятели и обкръжаващи ви хора.

Зодия Телец

Вдъхновявате се да растете, усъвършенствате, изследвате, откривате и се премествате извън своята зона на комфорт. Това е натоварено време за свързване чрез споделени интереси или идеи. Приятелствата растат или започват. Интернет пространството, курсове или извънработни дейности ви запознават с нови идеи и хора, които ви насърчават.

Марс се придвижва в хармония с вашия знак, започващ от 16-ти, и това идва като приятен тласък на вашите нива на енергия и мотивация.

Ретрограден Меркурий от 16-ия път предполага, че някои скорошни идеи, планове или решения могат да забавят или да се наложи преразглеждане през втората половина на февруари. Миналите приятелства могат да фигурират по-силно във вашия живот.

Независимо от това образователните планове и планове за пътуване могат да предизвикат известно вълнение и да ви донесат добри новини.

Това е прекрасно време за придобиване на свежа перспектива за живота ви и за наслаждаване на дейности, които нарушават обичайната рутина. Разширявате хоризонтите си, като осъществявате връзки, отваряте ума си към нови идеи или се впускате в пътувания.

Силата на волята всъщност е много силна в този момент, дори и да претърпите някои кратки пристъпи на нерешителност. Новолунието на 23-и е мощен за вашата интуиция, особено по отношение на вашите приятелства, мрежи, социален живот и цели за щастие.

Месечен хороскоп

Новото начало е на хоризонта и вие се чувствате окуражени, вдъхновени и обнадеждени. Има обаче нужда да погледнете назад, преди да продължите напред. С други думи, приемането на нещата бавно има смисъл сега.

През последната седмица от месеца има добра енергия за нещо спонтанно, споделяне на идеи с приятели, работа в група, научаване на нещо ново и евентуално работа за заветна мечта или цел.

По-лесно е да приемете нови идеи и да изследвате нови теми, направления или дейности в момента. Прозренията, които се появяват сега, може да са нови и да не са напълно оформени, но те ви поставят на пътя към съвсем нови начала. Спомените или изненадващите срещи могат да променят вашата гледна точка, според вашият месечен хороскоп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest