ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Месечен хороскоп на Стрелец за февруари 2020

Месечен хороскоп на Стрелец за февруари 2020

Месечен хороскоп на Стрелец за февруари 2020

Февруари е месецът на въпроси, свързани с връзки, мисли, проучвания и развитие на ума, скъпи Стрелец, до 18-ти. Разклонявате се и научавате нови неща и това е натоварен, но приятен период. Подходящ момент да разгледате, да съберете информация и да научите интересни новини.

Виждате какво може да направите и как да подобрите комуникацията, ежедневието си, околната среда, и взаимодействията с другите. С напредването на месеца се появява нарастваща нужда от семейство, почивка и комфорт.

Хороскопът за февруари вещае късмет. Периодът ще подчертае вашия естествен чар и привлекателност. Хората ще ви забелязват, ще искат да са около вас и ще са по-привлечени към вас от обикновено.

Времето е подходящо да обърнете внимание и да се отдадете на изкуствата, развлеченията и дейностите, доставящи ви удоволствие. Може да се насладите на творчески проекти, хобита и отдих.

Комуникацията, обучението, образованието и пътуванията ще са на дневен ред при Стрелците през февруари. Нови перспективи ще се разкрият пред вас.

Умът ви е широко отворен и вие сте готови за ново начало в живота си.

Възможно е у вас да се събуди нов начин на мислене или личен интерес - драстична промяна на рутината, която сте имали до този момент.

Месечен хороскоп на Стрелец за февруари 2020

Хороскопът за февруари за Стрелец предупреждава, че Меркурий е ретрограден на 16-ти и това може да доведе до някои закъснения и други препятствия. Все пак ще има с какво да се занимавате и какво да ви носи удоволствие и през този период.

Февруари идва с мощен акцент върху практическата страна на живота ви през тази година. Ще ви бъде напомнено никога да не забравяте своите идеали и мечти, да си поставяте все нови и нови цели, свързани с личния ви живот, бизнеса и семейството ви.

Възможно е през февруари да претърпите хубава промяна, свързана с вашия дом, семейство или недвижими имоти. Подобряването на личния живот може да се асоциира с по-добър доход или нов източник на такъв.

Също на 16-ти Марс се измъква от вашия зодиакален знак и влиза във вашия ресурсен сектор. Този транзит засилва желанието ви да живеете в повече комфорт и с по-силно чувство за сигурност.

Вие сте мотивирани да предприемете действия, за да подобрите текущите си обстоятелства по време на този транзит, който продължава почти до края на март.

Важно е да не инвестирате твърде много от себе си или ресурсите си в ново начинание засега, но това не означава да не подготвяте добри идеи, които след като измине периодът, да задействате. В работата, здравето и семейния живот ще се усети въздействието на новия творчески подход.

Месечния хороскоп за Стрелец разкрива, че призивът да започнете да се отнасяте с повече внимание към семейството, приятелите и личния си свят, ще се усети особено след Новолунието на 23-ти.

Месечен хороскоп на Стрелец за февруари 2020

Внимавайте да не се вкопчвате в предмети и навици, тъй като това може да ви попречи да направите подобрения. Все пак може да има някои стари проекти, които си струва да се преоткрият сега. Време е да подобрите вашата собствена система за поддръжка и подкрепата, която давате на другите.

Последната седмица на февруари също е активна за решаване на семейни проблеми или проблеми с колегите. Надеждата и позитивното мислене ще ви помогнат да разрешите работните въпроси и да подобрите условията на живот, които ви заобикалят. Възможно е да успеете да погледнете от друг ъгъл личен или семеен въпрос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest