ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Знаменитости, които са били бедни

Знаменитости, които са били бедни

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190298
1 от 4 Снимки

1. Леонардо Ди Каприо


Той израства много беден, постоянно заобиколен от наркотици и проституция, но именно тази среда успява да го запази здраво стъпил на земята и когато става толкова известен.

Какво биха могли да знаят холивудските звезди за живота на обикновените хора? В очите на своите почитатели те вървят по червените килими, носят дрехи, струващи цяло състояние, и закусват полезни и скъпи храни.

За някои знаменитости това важи с пълна сила. Благодарение на звездните си семейства печеленето на популярност и пари изглежда като естествен процес в техния живот. Но не всички известни певци и актьори са имали късмета да се родят в лъскав дом.

Много от хората, които днес виждаме в светлините на прожекторите, са израснали в бедност, недоимък и лишения. Но въпреки трудния старт в живота си, те не са спрели да вярват в своите мечти. Следвайки неотлъчно целите си и надхвърляйки собствените си възможности непрекъснато, някогашните клетници днес са световни знаменитости.

И така, кои са знаменитостите, които са били бедни? Разгледайте нашата галерия и вижте техните истории.

Нека техният живот ви послужи като пример и вдъхновение. Намерете мотивацията и запомнете, че всичко е възможно, стига човек да знае какво точно иска и да се бори за успеха си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest