ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Идеи за романтична вечеря за Свети Валентин

Идеи за романтична вечеря за Свети Валентин

Романтична вечеря за Свети Валентин
Стилна сгъваема масичка за лаптоп-21%
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
27.50 лв.
Виж ››

Отричан или празнуван с удоволствие, Свети Валентин – Денят на влюбените, вече е съвсем близо. Какво да направим, за да изненадаме половинката си за празника? Има ли по-добър вариант от незабравима романтична вечеря за Свети Валентин? Ето няколко различни идеи за вечеря за двама, изпълнена с любов и романтика.

Вечеря пред камината

Запазете стая с камина и предварително купете свещи. Проверете наблизо има ли ресторант и уговорете да донесат вечерята в стаята ви. Може да се настаните направо на пода пред камината. Уверете се, че има топли кожи, одеяла и безброй възглавнички. Няма по-романтична представа за вечер за двама с вкусни ястия и горящ огън само за вас. И много свещи, разбира се.

Различният ресторант

Китайска храна

Вечеря в ресторант е класика. Но защо трябва да е традиционен? Изберете нестандартен ресторант, предлагащ кухня, каквато не сте опитвали. Корейска, индийска, мароканска, японска, ливанска, непалска кухня – звучи екзотично, нали? Ако няма близо до вас такъв ресторант, може да организирате и малко пътешествие до друго населено място, в което да откриете подходящото място за хапване. А може и вие да приготвите екзотични рецепти като част от вечерята ви за Свети Валентин. Разбира се, половинката ви трябва да е готова да опитва нестандартни неща – ако не си пада по промените, не се спирайте на такава вечеря.

Нека вечерята да бъде сладка!

Кой е казал, че вечерята за Деня на влюбените трябва да е солена? Направете си сладка вечеря! Купете или пригответе любими сладкиши, торти, бисквити и други ваши любими сладки блюда. Възможностите за сладки за Свети Валентин са много! Затрупайте се поне една вечер с шоколади и бонбони. Изобщо – снабдете се с най-любимите на двама ви сладки неща за похапване. Пригответе романтично украсена маса – най-добре в домашна обстановка. Наблегнете на сърчицата, червения цвят, любимите цветя, свещи. Приглушена светлина и тиха музика – това е перфектната и най-сладката вечеря.

Вечеря с романтичен филм

Филм за Свети Валентин

Не, не е скучно. Ако не сте гледали заедно филм от месеци, сега е моментът да си направите домашна кино вечер, докато си хапвате любимите ястия и храни за високо либидо. Или да идете на кино. Естествено, романтичен филм е за предпочитане, но не е задължително, ако и двамата не си падате по този жанр. Важно е да се откъснете от реалността, като се пренесете в един друг, различен, интересен свят. Този вариант за вечеря е подходящ за натоварени в ежедневието си двойки, които рядко правят любимите си неща заедно и все отлагат момента, когато ще отидат на кино.

Вижте още предложения за меню за Свети Валентин!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest