ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Зодиите, които ще се сгодят през 2020-та

Зодиите, които ще се сгодят през 2020-та

годеж

По това време на годината започваме да се замисляме за любов и да си мечтаем за бъдещето. Дали ще имаме интересни нови запознанства, ще заживеем заедно с половинката си или ще стоплим отношенията с бившите си?

Дали ще ни се усмихне човекът, който харесваме? Новата година ни носи и нови събития в живота и за някои от нас те ще бъдат силно вълнуващи.

Пищни предложения за брак или нежни предложения насаме вещаят звездите за представителите на тези зодиакални знаци. В следващите редове вижте зодиите, които ще се сгодят през 2020-та:

Телец

Представилите на тази зодия са известни със своята стабилност и с това, че не взимат импулсивни решения, когато се отнася до избора на дълготраен партньор. Те са земни и имат по-бавен и по-стабилен подход към любовта. Въпреки това във втората половина на 2020-та година техният земен живот ще бъде разклатен и емоциите им ще надделеят.

Някои от представителите на зодията могат дори да се почувстват, сякаш водят твърде обикновен начин на живот, сякаш нещо им липсва. Това ще ги накара да бъдат по-спонтанни, вземайки решенията си, и ще ги подтикне да търсят нови приключения.

В съчетание с романтичния им характер, тази новопроявена спонтанност ще допринесе за решението им да се отклонят от рутината си и да кажат „да“ на своята половинка. Но не се притеснявайте, Телци! Промените често са хубаво нещо и не бива да ви плашат.

зодии и годеж

Рак

През 2020-та година ще дойде време Раците да излязат от своята черупка. Тяхната неувереност ги кара да странят от хора и да се затварят в себе си. И те, както и животното рак, имат дебела черупка, в която се прибират, когато се чувстват застрашени.

Но под черупката те са мекушави и това, което искат, е силна емоционална връзка с половинката си, където ще се почувстват достатъчно уверени, за да не се крият. Ако до този момент не са получили подобна връзка, то това ги очаква през 2020-та.

Техните партньори ще ги накарат да се почувстват по-отпуснати и уверени в себе си. Ще ги омагьосат с нежния си подход и мил характер. Това ще убеди раците да се съгласят на нещо по-сериозно и до края на годината те ще бъдат сгодени.

Скорпион

Не оставяйте затворения и мрачен характер да ви заблуди – те също мислят за любов. Дори повече от всички останали зодиакални знаци. Тяхната склонност да се доверяват трудно е причината да са предпазливи и да изглеждат неприветливи за нови запознанства. Нека това не ги спира – ако се докажат като лоялен и доверен човек, ще получат същото в замяна.

Скорпионите нямат лош характер – те просто търсят дълготрайна и истинска връзка, а понякога са и малко ревниви. В продължение на 2020-та година, обаче, планетите ще се наредят така, че скорпионите ще започнат по-лесно да отварят сърцата си. Техните половинки ще докажат, че са лоялни. Това ще им позволи да открият потенциала си да започнат топла и искрена връзка, която ще доведе до годеж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest