ezine.bg»Статии»Интимно»Какво издава първата ти целувка с Него?

Какво издава първата ти целувка с Него?

Какво издава първата ти целувка с Него?
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Проучванията показват, че средностатистическата жена се целува с 15 мъже, има две дълги връзки и разбиват сърцето ѝ поне два пъти, преди да срещне Мъжът с главно М и да се омъжи. Всъщност, още от първата целувка може да се определи дали връзката между двамата ще се получи, какви ще са чувствата и т.н.

Ето няколко неща, които първата целувка с него издава:

Има ли химия между вас и партньора ви?

Химията не може да се опише с думи. Това е нещо, което просто усещаш, когато го изживееш. Когато устните ви докоснат устните на партньора, желаете ли моментът да трае вечно или искате той да приключи възможно най-скоро? Дори, ако партньорът ви не е най-добрия в целувките, ако чувствате силна връзка, това е чудесен знак.

Ако след целувката се почувствате разочаровани и изобщо няма искри между вас, вероятно това няма да се промени с времето. Химията не идва и не си отива, тя трябва да е там от самото начало.

Ще ви се получат ли нещата в леглото?

Първа целувка

Предполага се, че първата целувка може да ви каже много за бъдещите ви връзки, включително за въпроси, свързани със секса. Всъщност голяма част от техниката, използвана по време на първата целувка, се прилага по-късно в спалнята. Така че лесно може да прецените дали сексът ще бъде хубав.

Трябва да обръщате внимание не само на устните на партньора си, но и да усещате ръцете му - как се движат, кои части на тялото ви предпочитат да галят и т.н. Докосването, прилепналите тела и т.н. – всичко това създава допълнителна връзка между двама ви.

Уверен ли е партньорът ви?

Начина, по който партньорът ви подхожда към първата целувка, всъщност може да ви покаже и какво е нивото на доверие. Дали е нервен преди да се наведе към вас? Опитва ли се да насили целувката? С високо вдигната глава ли се целува?

Увереният човек знае какво прави и не съжалява за това. Така че, ако се чувствате уверени, когато целувате партньора за първи път и знаете, че той се чувства по същия начин, това вероятно е връзката, която търсите. Ако партньорът е готов да покаже емоциите си след първата целувка, той няма да скрие нищо от вас в бъдеще.

Вашият партньор полага ли грижи за себе си?

Какво показва първата целувка

Въпреки че може да звучи доста очевидно, почти никой не обръща внимание на хигиената на партньора си по време на първата целувка. Това всъщност може да разкрие много за отношението му към вас. Има ли свеж дъх? Носи ли парфюм? Взел ли е душ? Ако отговорите на тези въпроси са положителни, имате късмет, защото това означава, че партньорът ви се интересува от вашето мнение.

Вашият партньор добър слушател ли е?

Когато се целувате, не можете да обясните на партньора си какво искате с думи. Така че, тук езикът на тялото играе наистина важна роля. Основният трик е да разберете дали вашият партньор може да разбира сигналите ви.

Във всеки акт на целуване изпращаме десетки микро-знаци, предупреждавайки човека колко да ви натисне, да ви дръпне или други такива неща. Ако вашият партньор вземе под внимание всички улики, това е добър знак! Това означава, че той всъщност обръща внимание на вашите нужди и е готов да направи малко жертви в името на връзката ви.

Колко сериозна ще бъде връзката ви?

Какво издава първата ти целувка с него

Очевидно е, че ако човек ви целуне, той потвърждава привличането си към вас. Това обаче не е непременно знак за някакви сериозни намерения. Това, че вашият партньор е привлечен от вас, не означава, че се интересува от връзка.

Има определени показатели, за които си струва да помислите след първата си целувка. Например това само невинна целувка ли беше? Партньорът ви отпусна ли се по време на целувката или бързаше?

Не забравяйте и за чувствата си. След първата целувка искахте ли още? Започнахте ли да мечтаете за бъдещето си с него? Или може би не си представяте да живеете с този човек? Трябва да си отговорите на всички тези въпроси.

Вашият партньор прибързва ли?

Първата целувка може да ви покаже дали партньорът ви е твърде настоятелен или не. Ако сте забелязали, че партньорът ви се опитва да ви целуне по врата или някъде другаде, където не е характерно за първа целувка, вероятно иска само да спи с вас.

Когато партньорът не разбира езика на тялото ви и ви подтиква да правите нещо, което не ви е приятно, това е знак за наистина лош старт. Очевидно този човек не знае значението на търпението и просто не може да се наслаждава на това, което има в момента.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest