ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Знаци, че той се вижда и с друга жена

Знаци, че той се вижда и с друга жена

Знаци, че той се вижда с друга
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Ако хванете мъжът си директно в крачка и в леглото с друга жена, то положението с изневярата му е ясна. Също така макар и да не попаднете на подобна шокираща гледка, надали ще приемете каквото и да е обяснение от негова страна, ако видите по искрящо бялата му риза след от червило. Или пък подушите женски парфюм по дрехите му, който определено не е ваш. Макар да не сте видели всичко със собствените си очи, то това са прекалено явни знаци, че той ви изневерява.

Но мъжете, както и жените, могат да бъдат доста предпазливи що касае изневерите. Като оставим настрана видните знаци, че той се вижда с друга жена, ще ви покажем върху какво да обърнете внимание, защото то може да не е толкова видно, а само да ви навежда на мисълта, че той ви изневерява.

1. Често отсъства от дома

Не всички мъже са типичните домошари, а на някои от тях самата работа изисква те да отсъстват често от дома. Напълно е възможно той да е в поредната командировка или пък да е решил да излезне да гледа някой мач в компанията на приятели. В това няма нищо лошо или нередно, но се замислете дали отсъствията му от домашното огнище не са зачестили?

2. Не търси физическа близост с вас

Изневяра

Не във всички връзки сексът е поставен на пиедестал, както има и много такива, при които с напредването на времето, той започва да се превръща във все по-рядко случващо се явление. Но мъжете си имат своите апетити и би било изключително странно той да престане да търси каквато и да е физическа близост с вас. Явно я намира някъде другаде...

3. Но пък ви обръща изненадващо много внимание

Ще е доста странно поведение от страна на половинката ви да не търси физическа близост с вас, но изведнъж да започне да ви обгрижва - да има желание да ви помогне с обичайните домакински дейности, да ви изведе на заведение или пък да ви подарява цветя. Дали с тези иначе прекрасни романтични жестове не се опитва да се справи със собствената си гузна съвест?

4. Парите му започват да изчезват доста по-бързо от обичайното

Пари

Трудно можете да следите финансовото състояние на половинката си, освен ако нямате общ семеен бюджет. Но винаги си личи, когато един мъж изневиделица е останал без пукнат грош, и то веднага след като е получил заплатата си. Най-често срещаните варианти са или да е започнал да се занимава с хазарт, или да пилее парите си по друга жена. Кое е по-добро е трудно да се каже...

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest