Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Нормално ли е той да се пише с други жени

Нормално ли е той да се пише с други жени

Нормално ли е той да се пише с други жени

На въпроса дали е нормално той да си пише с други жени, първосигнално бихме ви отговорили с да.

Няма нищо лошо в това той да си пише по работа с някоя колежка, да разпитва своя приятелка относно здравето на децата ѝ и т.н.

Има обаче и някои ситуации, в които писането му с други жени може да се окаже не само ненормално за вас, но и напълно неприемливо. Да разгледаме някои от тях.

1. Споделил ви е вече, че си пише с някоя приятелка от детските си години или пък някоя бивша съученичка. Вие сте приели това за нормално, защото не сте от отчайващо ревнивите жени, което ви прави чест.

Дали обаче няма да се ядосате, ако по време на възникнал спор помежду ви, той би изказал хипотетичната реакция на тази въпросна жена, как би реагирала тя в тази ситуация.

2. Да погледнем друга възможна ситуация. Не ви е споделил нищо за никаква жена, а на въпроса ви с кой толкова си пише, отговаря че е неговият приятел или колега с определено име.

А вие по една или друга причина знаете, че в телефонния му указател наистина има такъв човек.

Как бихте постъпили обаче, ако пак по една или друга причина видите, че има разминаваме между името и снимката на въпросния човек. Дали това действително е негов приятел, жена му или съвсем различна дама - може само да гадаете.

Той общува с други жени

3. И още една ситуация, която надали е последната като възможност, но е от често срещаните, в които той си пише с с други жени.

Отново не знаете за никаква жена, но виждате че той редовно си пише с някого. Може и от гордост да решите да не му задавате никакви въпроси относно това.

Също така няма и да тръгнете да преглеждате телефона или лаптопа му за доказателства. Вероятно отново от гордост, а и поради простия факт, че всеки има право на личен живот.

Ако обаче забележите, че той буквално изпада в нервна криза само ако докоснете телефона/лаптопа му, например за да го почистите или пък за да го преместите, и е готов да ви вдигне скандал, то тогава явно крие сериозни тайни от вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest