ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Как да го накарам да ми обръща повече внимание

Как да го накарам да ми обръща повече внимание

Как да го накарам да ми обръща внимание
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

С времето партньорите в една връзка започват все по-малко да отделят време един за друг. За съжаление, това се случва доста често. Причината обикновено е в рутината, в забързаното ежедневие и във факта, че партньорите влагат все по-малко старание в това другият да ги забележи.

Едновременно с това много от нас – предимно дамите, се оплакваме именно от липса на мъжко внимание. Бихме искали той да ни отделя повече от времето си, да ни казва прекрасни неща, да ни кара да се чувстваме влюбени и вдъхновени, както в началото на връзката ни.

Има ли начин да го накараме да ни обръща повече внимание? Ето някои съвети, които ще накарат партньора ви да направи точно това.

Обличайте се красиво

Това, че сте у дома, съвсем не означава да ходите с развлечени и обикновени къщни дрехи. Ако го правите непрекъснато, той ще започне да ви възприема много повече като домакиня, отколкото като прекрасната фея, събудила любовта му. Ще се превърнете просто в някакъв елемент от дома – нещо като мебел, и, разбира се, той ще спре да ви обръща внимание. За да избегнете това, непрекъснато променяйте дрехите и дори стила си. Носете свежи, ведри цветове, за да му създавате добро настроение и за да ви забелязва. Бъдете наконтени, изглеждайте женствено. Така ще ви се възхищава всеки път, когато ви види. И ще очаква с нетърпение как ще се облечете следващия път.

Използвайте по-често грим

Как да го накарам да ми обръща повече внимание

Относно грима важи същото правило. Дори да сте само двамата у дома, какво ви пречи да сложите лек грим, да прикриете тъмните кръгове и торбичките под очите. Така ще поддържате идеята, че сте фина и красива дама. Едва забележимото червило и спирала за мигли ще карат погледа му много по-често да се спира върху лицето ви. Затова – използвайте по-често грим!

Усмихвайте се

Това е едно от най-ценните и важни неща, които може да направите, за да получите повече внимание. Какво по-привлекателно от ведра и красива усмивка? Така не просто ще му създавате настроение, но ще му напомняте подсъзнателно, че ви прави щастлива. Това ще го провокира да ви обръща все повече внимание, за да изглеждате все по-усмихната. И обратното – ако сте непрекъснато нацупени, той инстинктивно ще се отдръпва от вас и ще спре да ви отдава внимание.

Разказвайте му смешни истории

Как да го накарам да ми обръща повече внимание

Заедно с усмивката, веселите истории ще направят денят му по-хубав. Така той ще иска да прекарва все повече време с вас. Ще ви се възхищава, казвайки си – „Тя е забавна и с нея е весело“. Чувството на лекота и смехът ще го карат да ви търси непрекъснато. Мъжът ще ви обръща внимание.

Бъдете секси

Няма как да не ви забележи, ако сте със секси бельо, къса пола, чорапи и жартиери. Обличайте се с провокативни дрехи и бельо, но без да изглеждате агресивни. Правете го на пръв поглед така, сякаш това е най-естественото нещо за вас. Този балансиран подход просто ще побърка мъжа от страст.

Поддържайте добра физическа форма

Как да го накарам да ми обръща повече внимание

И вие не искате той да изглежда физически занемарен, нали? Същото е валидно за него. Положете малко усилия и стегнете тялото си. Правете упражнения, хранете се здравословно, движете се много. Покажете, че самите вие харесвате собственото си тяло. Когато забележи, че обръщате внимание на физическата си форма, със сигурност ще го впечатлите и ще започне по-често да ви обръща внимание. Може дори да се включи във вашия хранителен или двигателен режим и да спортувате заедно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest