Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да се разделим с мъж Овен?

Как да се разделим с мъж Овен?

Как да се разделим с мъж Овен

В една връзка скуката е най-големият враг, който ще накара мъжът Овен да си тръгне възможно най-бързо. Овенът обича адреналина и преследването. Веднъж спечелил, може бързо да се отегчи ако не намерите с какво да поддържате интереса на Овена. Това означава, че винаги трябва да има някаква мистерия около вас, нещо, което той не знае и което ще го държи на нокти.

На мъжа Овен постоянно му хрумват нови и нови идеи и приключения. Ако искате да сте с него, трябва да показвате постоянен ентусиазъм и желание да го следвате. Обратното, ако искате да се разделите с Овен, бъдете скучна жена и апатични и той сам ще си тръгне.

Как да се разделите с мъж Овен?

Връзката с мъжа Овен е забавна, като возене на скоростно влакче в лунапарка. Но... явно не е за вас. Решили сте да си тръгнете. Как да скъсате с Овен? Ясно, категорично и в прав текст. Тъй като и той би го направил по същия начин. Той по-скоро ще предпочете да му стоварите отгоре един тон тухли отколкото да го залъгвате и да замазвате положението. Е, сигурно няма да е особено щастлив и може да избухне, но какво да се прави. Рискове!

Скандал с Овен

Ако обаче искате да си спестите избухването, може да пристъпите към резервния план - накарайте го той да скъса с вас. Как да скъса с мен?

Първо, оспорвайте всяко негово решение и дума. Не понася това. Обича хората да се съгласяват с него. Той ръководи парада и, като истински мъж, знае какво иска и как да го постигне. Коя сте вие, че да оспорвате неговите решения. Един истински мъж не обича да му се казва какво да прави.

Ако започнете да се държите и като майка и да го преследвате за всяко нещо, още по-добре.

Може обаче да нямате смелостта и за това. Тогава, накарайте го да ревнува. Флиртувайте с други мъже. Излизайте постоянно, без да му казвате къде ходите и какво правите. Не му обръщайте внимание. Това ще го извади от равновесие.

Флирт

Мъжът Овен по природа не е много стабилен. Затова и обича да му се възхищават и да му обръщат внимание. В момента, в който го загуби, ще се почувства неуверен и съответно бързо-бързо може да си тръгне. На света има много жени, които ще оценят неговия интелект, мъжество и красота.

Проявявайте благоразумие във всяко свое действие. Той е огнен и темпераментен, избухлив е и определено ще се побърка от вашия скучен подход към живота.

Е накрая, контролирайте нещата. Този мъж обича да бъде следван, а не да следва някой. Ако постоянно налагате мнението си, правите това, което искате и не признавате авторитета му, това ще доведе до раздяла. Повярвайте ми!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest