Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Раздяла с жена Овен - какво трябва да знаем?

Раздяла с жена Овен - какво трябва да знаем?

Раздяла с жена Овен

Жените Овни се чувстват много зле след раздялата, особено когато не е била тяхна инициативата да сложат край на взаимоотношенията. Когато бъдат отхвърлени, тези жени започват да драматизират, затова всеки трябва да подходи изключително внимателно, когато иска да се раздели с тях.

Искате да научите повече? Прочетете статията докрай и ще разберете как се държи жената Овен по време на раздялата.

Топ 5 неща, които ще се случат при раздяла с жена Овен:

- Тя или ще се държи хладнокръвно, или напълно ще излезе извън контрол;

- Възможно е да започне да изготвя план за действие, за да си върне загубеното;

- Склонна е да повярва, че тя самата има вина за случващото се;

- Тя винаги ще се аргументира добре;

- Много вероятно е да се съвземе доста бързо;

Когато нежните представителки на зодия Овен веднъж са взели решението да прекратят една връзка, няма кой да ги накара да променят мнението си.

Ревностни, амбициозни и импулсивни - тези жени приемат раздялата като спорт, в който не трябва да губят. Това е причината, поради която предпочитат те да бъдат тези, които да вземат финалното решение.

Жените Овни искат по-бързо да продължат напред, затова е много малко вероятно те да искат да се съберат отново с бившия си партньор. Те никога не биха си помислили, обаче да направят нещо зло срещу човека, с който са били.

Много е възможно да съжаляват за действията си, ако твърде бързо са се впуснали в нова връзка. Тези жени винаги държат контролът да бъде в техните ръце, за да се чувстват щастливи. Това е причината, поради която приемат разделите толкова трудно.

Късането с жена Овен може да е трудно

Една от рецептите за успех на жената Овен след раздялата с половинката е съсредоточаване главно върху мечтите и целите, които има.

Когато взаимоотношенията между жената Овен и един мъж приключат, нейното ежедневие ще се изпълнено с разнообразни срещи и нови запознанства. Това ще я накара да повярва, че единствено бившият ѝ партньор е виновен за застоя в живота ѝ. Всъщност, това, което в действителност е направила е само опит да избяга от призрака на предишната си връзка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest