ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Прически, които са подходящи за тренировка

Прически, които са подходящи за тренировка

прически за тренировки
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Когато сте на фитнес или правите упражнения вкъщи, най-вероятно искате да се съсредоточите и нищо да не ви пречи. Колкото и да обичаме косата си и да харесваме да е пусната през повечето време, при тренировка искаме тя просто да не е в лицето ни.

Да, винаги можем да направим конска опашка, но понякога това не е достатъчно, за да изглеждаме добре. Ако ви се иска да подобрите стила си или пък ви е омръзнала обикновената опашка, тогава можете да опитате тези удобни и стилни прически за тренировка.

Опашка с балончета

Най-лесната прическа, подходяща за тренировка, е опашка с балончета. За да я постигнете, първо започнете с връзване на обикновена опашка на каквато височина предпочетете. След като направите стабилна опашка, вземета малка прозрачна или сливаща се с косата ластичка. Сложете я малко по-надолу от първата, по продължението на косата.

След като опашката се е озове между двете ластички, леко издърпайте косата така, че да се получи балон. След това по същия начин по-надолу добавете още една ластичка и издърпайте косата. Така продължете до края на опашката. Когато издърпвате, гледайте да издърпвате от свободната страна на косъмчетата, за да не развалите горния балон.

Завит висок кок

най-добрите прически за тренировки

Небрежният кок може да е удобен почти по всеки момент от деня, но по време на тренировка ни се иска всички малки косъмчета да са прибрани. Обаче, също така ни се иска да ни е удобно и да не ни стяга.

Затова този кок е идеалният баланс между двете. За да започнете, направете обикновена опашка на желаната от вас височинна и я прекарайте през ластичката наполовина, както за най-обикновен кок. Направете го в основата на опашката и оставете голяма част от нея да виси. Вземете висящата част и, без да я дърпате, я усучете. Завийте я около първоначалния кок, като, за да я закрепите, използвайте по-голяма ластичка.

Двойни кокчета

Това е една по-младежка и забавна прическа, която може да направи външния ви вид много интересен. Има много начини да направите двойни кокчета, в зависимост колко време искате да отделите за прическата си. Най-лесният начин е да разделите косата си по средата на прав път и да завържете едната половина на ниска опашка, за да не ви пречи.

Втората половина с помощта на четка направете на висока опашка. По желание можете да я издърпате малко по-назад на главата или точно отгоре. След това от опашката направете какъвто кок ви е удобен. Завитият кок, например, върши чудесна работа. За да завършите прическата за тренировката, повторете същото и с втората половина от косата си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest