ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Модерни прически за есен 2020

Модерни прически за есен 2020

Модерни прически за есен 2020
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Красивата прическа е неизменна част от визията на всяка дама. Ако искате винаги да се движите в крак с модата, трябва да следвате тенденциите. Нека видим кои са модерните прически за есен 2020.

Бретони

Бретоните имат много различни стилове и могат да придадат различни форми на прическата ви. Най-популярната прическа за тази есен бретон тип завеса. Това са два кичура от двете страни да лицето, отрязани по-късо и оформени, така че да падат като две малки завеси.

Този тип бретон пасва на доста от типовете лица и ги очертава по красив начин. Подходящ е както за дълга коса, така и за такава с дължина до рамото или дори до под брадичката. Освен този тип, всички ретро бретони също ще бъдат на мода. Например бебешки редки бретони, къси бретони и рошави бретони.

Къс боб

Дългият боб и дългият асиметричен боб имаха своя момент през последните години, но и той отмина. Вместо това модата се връща към оригиналния типичен къс боб. Дори и асиметрията няма да е чак толкова модерна, колкото равната черта на тази прическа. Боб е доста удобна прическа и е подходяща за абсолютно всеки вид права коса, както и за някои не силно къдрави коси.

Небрежни и рошави

Прически есен 2020

Ако до този момент сте заглаждали малките косъмчета, стърчащи от прическата ви, или сте разчесвали косата си, за да е равна и прилежна, сега е време да спрете. Колкото по-небрежно изглежда, толкова по-модерна ще прическата ви за есента на 2020.

Много предпочитани са свободната конска опашка и няколко леко издърпани косъмчета, както и рошавият кок. А най-модерната прическа е есенната версия на плажни къдри. Тоест, същите плажни къдри, само че постигнати без морска вода. Обаче, за да е правилна прическата, трябва да се обърне внимание на дължината - в този стил са модерни прически с дължина само до под раменете. Не по-къси или по-дълги.

Шноли

Още един ретро стил, който се завръща на модната сцена, е захванатата с шнола коса. Да, точно типичният небрежен начин на завъртане на косата и защипването ѝ с шнола към главата. Този стил, който е бил изключително популярен в миналото и забравен, отново спечели популярност. И наистина, с помощта на шнола се получава много бърза и лесна прическа, а и можете да сте креативни с цвета и формата на шнолата. Други прически с шнола, освен традиционната, също ще бъдат на мода, но не до такава степен.

Панделки

Често избягван аксесоар за коса са панделките. Тази есен, обаче, те стават не само използвани, а и предпочитани. Ниска опашка с пандела или шалче, завързано като панделка е една от най-модерните прически тази есен. Нейна вариация е наполовина пусната, наполовина събрана коса, отново с панделка или шал. Тази нова модна тенденция определено ще покаже женствеността ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest