Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои зодии ги очаква раздяла тази есен

Кои зодии ги очаква раздяла тази есен

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190115
Кои зодии ги очаква раздяла тази есен

Тази есен редица събития ще повлияят на живота на зодиите. В допълнение към промените в учението, здравето и кариерата, и любовният им живот ще претърпи трансформации.

Докато някои зодии ще се ориентират към нов партньор тази есен, други ще имат много проблеми във връзката си, недоразумения, които в крайна сметка ще доведат до сериозни кавги и раздяла.

Зодиите, които ги очаква раздяла тази есен, ще страдат от тези неудобства поради техния нрав. Ако някои връзки се разпаднат, защото партньорите изпитват нужда от промяна, други ще бъдат изоставени от партньора си поради лошото им поведение.

Тези раздели не трябва непременно да се разглеждат като негативно нещо. Всяко събитие, което променя живота ни, трябва да се третира като полезно нещо, нов урок, който ни помага да се развиваме и да узряваме.

Раздяла очаква зодия Телец тази есен

Раздяла

Горещите дискусии, които водите напоследък с партньора си, трябва да приключат. И двамата имате силни характери и поради тази причина всеки иска да подкрепи мнението си, както знае най-добре. Въпреки че несъвместимостта между вас в началото не беше толкова очевидна, сега признаците на несъответствие на характера стават все по-ясни. Стъпката на разделяне ще бъде направена и от двамата. Ще постигнете този консенсус след много сериозни дискусии. Но раздялата за Телеца ще е тласък към по-добро начало.

Предстои есенна раздяла и за зодия Близнаци

Пеперудите от началото на любовната връзка започват да изчезват, а комуникацията между вас и половинката ви става все по-напрегната. Вие сте общителен човек, който обича да се обгражда с хора, но и винаги да бъде в центъра на вниманието. Вашият партньор, от друга страна, е малко по-консервативен и предпочита да остане по-дълго у дома. Поради тази причина започвате да вярвате, че любовта към половинката ви е била просто илюзия, като сте все по-нещастни във връзката. Преди да вземете решение, е добре да помислите два пъти за последиците. Раздялата при Близнаците също ще е трудна.

Раздяла грози и зодия Везни

Когато чувствата не са толкова силни, и двамата партньори започват да се чувстват смутени в компанията на другия. Това се случва и във вашия случай. Цялото привличане, което някога е съществувало между вас, е изчезнало, а сега ви е изключително трудно да сте във връзка. Въпреки че нямате проблем с комуникацията, изчезването на пламъка, който някога е съществувал между вас, започва да ви влияе емоционално. Поради тази причина имате големи шансове да станете част от категорията на зодиите, които ще приключат връзка тази есен.

Зодия Лъв също може да е пред раздяла

Зодии с раздяла есен 2021

Животът в двойка не е за всеки и ще разберете това тази есен. Въпреки че всичко върви идеално между вас и партньора ви, вие се чувствате като затворник. Непокорната ви природа и жаждата за свобода не ви позволяват да се наслаждавате на спокойствието и комфорта, които връзката ви ви предлага. С носталгия си спомняте моментите, когато сте могли да прекарате сутринта, без да давате обяснявате на никого. Връзката с Лъва не трябва да се разглежда като ограничаване на свободата.

Зодиите, които ще приключат връзка през есента на 2023 година., не трябва да възприемат раздялата като негативно нещо, а като епизод в живота си, който ще им позволи да преминат на ново ниво и да узреят.

Вижте още астрологични прогнози.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest