ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-надеждните мъже са от тези зодии!

Най-надеждните мъже са от тези зодии!

Аника ВойтАника Войт
Експерт
107359
Най-надеждните мъже са от тези зодии
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Със сигурност сте забелязвали как на някои мъже може да се има повече доверие от други. На тях можете да разчитате за всичко и те никога няма да ви откажат услуга.

Според астролозите тези господа са от определени зодиакални знаци. Ето и от кои зодии са най-надеждните мъже!

Мъж Овен

В тяхно лице можем да открием страхотни партньори, приятели и сродни души. Овенът е много лоялен, грижовен и щедър партньор. Мъжете от този знак биха оставили жената да поеме главната роля във връзката и биха я подкрепяли неотлъчно. Такъв мъж ще се радва да играе с деца, докато е нежен и страстен с любимата си. Изневяра се случва само когато сте разочаровани от избора си на партньор. Жената трябва да му се възхищава и тихо да тласка съпруга си в правилната посока, тъй като основният недостатък на Овена е мързелът. Иначе мъжете от тази зодия са надеждни.

Надеждни мъже

Мъж Рак

Те обожават дома, съпругата си и децата си. Те винаги ще намерят къде да спечелят пари за приличен, комфортен живот. Уникални домошари, които ценят и зачитат избраницата си. Невероятно грижовен, лоялен, търпелив и мил мъж. В ежедневието Раците са непретенциозни и винаги са доволни от всичко.

Мъж Дева

Девите са доста сдържани в изразяването на романтично настроение. Може дори да изглеждат твърде студени. Те се женят за домакински и надеждни момичета. Те не искат тези, които не са готови за сериозна връзка. Мъжът Дева се ръководи повече от разума, отколкото от чувствата. Той ще помага на жена си по всички домакински въпроси. Мъжът Дева също е грижовен баща. Пътят към сърцето на такъв мъж е чрез внимание и грижи. Определено мъжете Деви са надеждни.

Семейство

Мъж Везни

Вечни романтици, които цял живот ще се възхищават на жена си и ще се влюбват в нея, като за първи път. Огромни букети, романтична закуска в леглото и неочаквани приятни изненади ви очакват със съпруг Везни в семейния живот. Те са лоялни към жената си, нежни в леглото, разбират идеално спътницата си.

Мъж Козирог

Стабилният и лоялен Козирог винаги поема финансова подкрепа. За да разреди рутината, той се нуждае от момиче със забавен и спокоен характер. Такъв мъж няма да търпи никакви забежки, скандали и други неща. Съпругът Козирог, за разлика от другите зодии, цени семейния бизнес и влага много усилия в него. Той избира жена си, която да бъде потенциална майка на децата му, много дълго и внимателно. Винаги можете да разчитате на него, защото е много надежден мъж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest