ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Козирог

Известни личности от зодия Козирог

Аника ВойтАника Войт
Експерт
111240
Известни личности от зодия Козирог

Привидно уверени и със самочувствие, зодия Козирог предпочита да крие чувствата и емоциите си далеч от любопитни очи. Представителите на тази зодия са изключително дисциплинирани и отговорни в работата си. Трудолюбив и упорит, този зодиакален знак винаги си поставя високи цели и неуморно полага всички усилия, за да ги изпълни. Такива са и известните личности от зодия Козирог. Нека видим кои са те!

Жана д'Арк

Родена на 06.01.1412., известната национална героиня на Франция, една от главнокомандващите френските войски в Стогодишната война. Тази велика жена в привидно младите си години умело демонстрира силата на ума и постоянството, присъщи за характера на Козирога. Тя лесно получава командването на френските войски.

Отличен стратег, тя изуми високопоставените членове на благородството с дълбоките си познания. Смела и упорита, като истински Козирог, Жана не се счупи под нападението на заплахи и тормоз и след изгарянето бе канонизирана от католическата църква и остана в паметта на французите като национална героиня.

Кейт Мос

Кейт Мос е зодия Козирог

Родена на 16.01.1974 г., британски супермодел и актриса. Един от най-търсените модели в света, тази успяла жена Козирог с удоволствие използва възможността да си сътрудничи както с луксозни козметични марки, така и с масовия пазар.

Неумолимостта и отделеността на Козирога помогнаха на Кейт Мос да заеме второто място в списъка на Форбс.

Никълъс Кейдж

Актьор, продуцент, режисьор. Роден на 7.01.1964 г. Като типичен представител на знака Козирог, Никълъс Кейдж е известен със своя работохолизъм. Неуморно преследвани целта си, през годините на своята кариера, смело можем да кажем, че актьорът е да постигал каквото иска.

Мел Гибсън

Мел Гибсон е зодия Козирог

Роден 3.01.1956 г. Актьор, продуцент, режисьор, сценарист. Той е сред известните личности Козирог. Едно от най - известното име в Холивуд, Мел Гибсън също е характерен представител на тази зодия. Не веднъж е споделям в интервюта, че именно кариерата му е на първо място.

Той добива популярност до голяма степен благодарение на своя изтънчен стил и изключителна дисциплина. Както повечето Козирози, той е сдържан и разумен, като в думите му винаги личи солидна увереност.

Това бяха няколко звезди от зодия Козирог. Дано те са ви вдъхновили с примера си.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest