ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Везни

Известни личности от зодия Везни

Аника ВойтАника Войт
Експерт
107309
Известни личности от зодия Везни

Везните притежават невероятна харизма. Благодарение на това светът е разпознал много велики актьори, родени под този знак.

Каквото и да предприемат хората от този въздушен знак, всичко им се отдава с лекота и носи сериозен успех. Ето защо много Везни са творчески таланти.

Известни личности от зодия Везни

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Родени на 25.10.1944/1969 г. - известени американски филмов актьори и продуценти. Тази известна холивудска двойка, доказва, че харизмата на този знак е удивителна. Вътрешната хармония помага на Везните да поддържат себе си в отлична форма.

Именно актьорите Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са пример за това. Родени в един и същи ден с разлика от 25 години, въплъщават тази черта на знака като никой друг. Изглежда, че времето няма власт над тях - след 13 години брак между Везни звездната двойка все още е супер.

Моника Белучи

Моника Белучи е зодия Везни
Снимка: YouTube

Родена на 30.09.1964 г., известна италианска филмова актриса и модел. Чаровната и общителна красавица Моника Белучи привлича повишено внимание от най-ранна възраст. Сдържана, приветлива, грациозна и същевременно решителна и непоклатима, дори тогава тя си поставяше високи цели и знаеше, че я очаква голямо бъдеще.

Като всяка жена Везни, Моника е имала желание за творчество още от дете. Благодарение на ослепителния си външен вид тя започва да работи като модел още в студентските си години, след което успешно променя кариерата си на модел в кариера на актриса, с помощта на която постига световна слава.

Бриджит Бардо

Родена на 28.09.1934 г., известна френска филмова актриса и модел. Един от основните секссимволи на 50-те и 60-те години, Бриджит спечели сърцата на милиони мъже и стана обект на имитация за много жени. Харизматичната Бриджит, с помощта своя чар, успя да привлече вниманието на най-известните режисьори и да се превърне в звезда от първа величина.

Нейният талант на Везни да се трансформира и пробва различни роли винаги е помагал на актрисата да бъде убедителна във филмите. Но работата в киното не е единственото нещо, с което известната жена Везни се прочу.

Уил Смит

Уил Смит е Везни

Роден на 25.09.1968 г., известен американски актьор и хип-хоп изпълнител. Мъжете Везни са най-верните и всеотдайни спътници в живота. Дори представителите, работещи в шоубизнеса, спазват това правило. Доказателство за това е именно Уил Смит.

Това бяха някои от най-известните звезди Везни. Те са пример и вдъхновение за цял свят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest