ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Близнаци

Известни личности от зодия Близнаци

Аника ВойтАника Войт
Експерт
107366
Известни личности от зодия Близнаци

Щастливци са родените под знака на Близнаците. Те са чаровни, енергични, много общителни и обаятелни. Изключително умни, винаги знаят какво да кажат и да разведрят обстановката. Но в този зодиакален знак има и нещо уникално - в такава личност се комбинират два различни принципа едновременно.

Често тяхното настроение е по-променлива от времето: ту мили и спокойни, ту леко груби или сдържани. Само едно нещо е неизменно в тях - жажда за независимост и нови впечатления. Ето само няколко примера за известни личности от зодия Близнаци, които благодарение на отличните си черти на характера успяха да постигнат голям успех в живота.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е зодия Близнаци

Родена на 06.04.1975 г., холивудска актриса. Понякога изглежда, че няколко личности живеят в жената Близнаци, затова може би и актьорите от тази зодия са така често срещани. Един знаков представител на известните личности от зодия Близнаци е Анджелина Джоли - ярка, открояваща се и запомняща се жена. Тя се справя блестящо с изиграването на много различни роли.

Никол Кидман

Родена на 20.06.1967 г., австралийска и американска актриса. Никол Кидман, една от най-красивите актриси в Холивуд.

Днес Никол е една от най-богатите и търсени холивудски актриси - запазила все така чар и обаяние. Това не е изненадващо - Близнаците са склонни да останат млади и привлекателни, независимо от годините си.

Мерилин Монро

Мерлин Монро е Близнаци

Родена на 01.06.1926 г., американска филмова актриса и певица. Тази легендарна блондинка, секссимвол на 20 - ти век остава все така актуална и до днес. Феновете й я обожаваха, мечтаеха за нея, имитираха я - както тогава, така и днес. Тази жена Близнаци успя да плени всеки мъж. Чувствителна и блуждаеща, тя като повечето Близнаци, често се лута в две посоки: от една страна към слава и успех, а от друга - към самота.

Това бяха известни личности от зодия Близнаци, които ще останат в историята на Холивуд.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest