ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Десет характерни черти на типичните Везни

Десет характерни черти на типичните Везни

Десет характерни черти на типичните Везни
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Везни е въздушен знак и за представителите на тази зодия е известно, че обичат да са около други хора. Везните са много кооперативни и справедливи. Те твърдо вярват в социалната връзка. Везните са много интересни и умни и са добра компания.

Представителите на зодия Везни имат своите типични черти - положителни и отрицателни.

Положителни черти на зодия Везни

Чувство за справедливост

Едно от най-положителните им качества е чувството за справедливост. Те искат да сигурни, че и двете страни ще бъдат изслушани, за да не бъде ощетена нито едната, нито другата страна.

Миролюбиви

Везните са много дипломатични и обичат мира. Представителите на тази зодия са много тактични, внимателно подбират думите си и се стремят да намерят общ език с възможно най-много хора.

Оптимисти

Зодия Везни

Представителите на тази зодия са оптимисти. За тях чашата винаги е наполовина пълна. Везните са идеалисти и умеят да виждат най-доброто от човека. Те са мечтатели и имат много идеи. Освен това везните са много амбициозни.

Екстроверти

Има много малко зодиакални знаци, които да са повече екстроверти от Везните. Те обичат да са сред хора, да се срещат с непознати и да завързват нови приятелства. Те процъфтяват, когато са обградени с интересни хора, от които могат да научат нови неща.

Умни и креативни

Везните са много умни и с тях винаги ще намерите обща тема за разговор. Въображението им винаги работи. Освен това умеят да намират решения на заплетени казуси.

Негативни черти на зодия Везни

Нерешителност

Една от най-лошите черти на Везните е, че са нерешителни. За тях всичко винаги е на кантар. Това често се отразява на любовните им отношения. Везните могат да прекарат часове в претегляне на плюсовете и минусите дори за най-дребните неща. Представителите на тази зодия искат да се харесат на всички, затова и им е много трудно да вземат решение.

Неконфликтност

Зодия Везни са неконфликтни

Друга негативна черта в характера на Везните е, че са неконфликти. Може да звучи странно на пръв поглед, но всъщност е голям проблем. Тъй като те обичат мира, са склонни на много компромиси, само и само да избягат от конфликтите. Следователно, с години могат да отлагат важни разговори, а междувременно проблемите да се задълбочават.

Драматични

Везните си падат по драматургията. Те са малко погълнати от себе си и когато нещо не се получава, както те искат, се чувстват сякаш светът свършва и всички са против тях. Те имат проблеми да видят по-голямата картина по време на раздори и вместо това се фокусират изключително върху себе си.

Разсеяни

Друг негативен аспект от характера на типичната Везна е разсеяността. Те са едни от най-ненадеждните хора, тъй като често се отнасят. Везните са добри приятели, но шансът да закъснеят за среща или да забравят за уговорката ви, е много голям.

Кипри

Везните обичат скъпи и красиви неща. Но са много погълнати и от себе си. Те могат да прекарват часове в контене и кипрене, в снимане и глезене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest