ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за маникюр в жълто

Идеи за маникюр в жълто

Идеи за маникюр в жълто
Снимка: thehangedit/instagram.com
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Всяка жена се старае да се поддържа и да изглежда добре. Така например голяма част от дамите ходят на дерматолог, за да се подлагат на разнообразни процедури или пък обожават да си лакират ноктите както сами, така и да посещават салоните за красота.

Във всеки един случай е важно да имате предвид и модните тенденции в маникюра, както и в цветове. Така например идната година на мода се връща отново красивия и свеж жълт цвят на ноктите, който стои идеално на всички ръце и е супер идея за летните дни.

Идеи за маникюр в жълто

И така, след като вече сте се спрели на оттенък за вашите нокти, то следва да решите и каква декорация за нокти ще изберете. Идеите за жълт маникюр са много, като можете да заложите, както на по-семплите и класически модели, така и на по-екстравагантните.

1. Френският маникюр е винаги на мода и може да се каже, че това е вечната класика при красивите нокти. Можете да заложите на него, като замените бялата тънка линийка с нежно жълта. Това супер идея за пролетен маникюр или пък летен маникюр.

Маникюр в жълто и розово

2. Дизайните с различни форми са също много актуални и обичани от жените. Тук също можете да включите жълтите оттенъци, които се съчетават идеално с бялото или черното. Можете да заложите на едноцветните нокти, като два от тях на всяка ръка да имат някакъв дизайн с форми.

3. Маникюрът в жълто може да бъде изпълнен и с цветчета, но днес на мода е акаврелното им рисуване. То е също толкова лесно, но все пак е важно маникюристката ви да има необходимите знания и опит, за да се получи.

4. Много нежни и заедно с това ефектни са моделите с фолио. Прекрасен вариант е едноцветни маникюр на всички нокти, като само на безименния пръст да има сребърно фолио.

5. Плодовите нокти са другото смело решение. Заложете на нежна жълта основа и добавете малко черешки за настроение на ноктите ви.

Жълт маникюр
Снимка: Nail AddictionX/youtube.com

6. Омбре маникюрът никога няма да ни омръзне, защото е много сладък и ефектен заедно с това. Можете смело да развихрете фантазията си и да изберете, както по-нежните съчетания, така и да заложите на по-смелите комбинации на оттенъците.

7. Ах, тези точки, които всички обичаме на ноктите си. С тях можем да си направим дори и сами маникюр, използвайки специален инструмент за целта.

8. Брокатеният маникюр винаги е на мода, но все пак внимавайте, за да не прекалите с него. Най-добре е да го добавите просто за акцент на безименния си пръст, като всички други нокти да са в нежно жълто.

9. Лунният маникюр е също добра идея, като цветовите съчетания отново зависят от вас и до къде сте готови да стигнете в експериментите си, както и дали ще можете да се осмелите да добавите нотка екстравагантност към визията си.

10. И не на последно място по красота бихме искали да сложим класическият едноцветен маникюр, който никога няма да излезе от мода. Ако и вие сте привърженици на такива нокти, тогава можете просто да редувате цветовете им.

Едноцветен жълт маникюр

Ако искате и вие да се заредите с настроение и да добавите слънчева нотка на ноктите ви, тогава прости изберете красивия и зареждащия ни с енергия жълт маникюр.

Вижте също идеи за морски маникюр и летни грижи за ръцете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest