ezine.bg»Статии»За Дома»Домашни Любимци»Домашен любимец за зодия Риби

Домашен любимец за зодия Риби

папагал за зодия риби
Сервиз за хранене Дуралекс Вермел - 44 части
Качество без компромис:
Сервиз за хранене Дуралекс Вермел - 44 части
170.00 лв.
Виж ››

Домашният любимец носи в семейството много радост и щастливи мигове за всички у дома. Изборът на малко съкровище обаче е отговорен момент, а не просто прибиране с най-сладкото животинче от зоомагазина или спонтанен акт на милосърдие към някое миловидно създание.

Нужна е добра подготовка, която предполага запознаване с грижите и отговорностите, осигуряващи подходяща среда за отглеждане. И това не включва само ангажименти на ниво битово осигуряване, но и връзката, която трябва да се създаде между стопанина и неговия питомец.

Домашният любимец е добре да подхожда на характера на стопанина, да е огледален образ на неговата душевност, за да стане факт пълноценната връзка между тях. Астрологията може да бъде добър помощник в избора на животинче, което да превърне дните в празник, а не в кошмарно изживяване.

Тези, които са решили да се сдобият с малък спътник в ежедневието, след допитване с астрологията, ще намерят със сигурност най-доброто, което биха си пожелали.

Какъв домашен любимец е подходящ за зодия Риби? Ето какво предлага астрологията:

Ако някой планира на подари домашен любимец на свой приятел или член на семейството, трябва да си отговори на въпроса дали на този човек би подхождала ролята на стопанин на питомец в дома си?

домашен любимец за зодия риби

За зодия Риби отговорът винаги е положителен. Всеки представител на зодията ще се зарадва на подарък животно, защото Рибите са състрадателна зодия и обичат да се грижат за някого, особено ако става въпрос за беззащитно създание. За представителите на зодия Риби домашният питомец бързо се превръща в още един член от семейството, който има нужда от грижи, а те щедро ги полагат към всички.

Хората от зодия Риби са любвеобилни и обичливи. Спокойни са по натура и затова някои екзотични животни не прилягат на темперамента им. Най-често срещаните домашни любимци - котето и кучето, са идеалният избор за тях. Папагалите и костенурките също ще намерят добър прием в дома на някоя Риба.

Макар че зодиакалният им знак е не от една, а цели две риби, представителите на зодията не са най-подходящите почитатели на рибки в аквариум, защото последните не позволяват забавление с тях.

Все пак златна рибка в пъстър аквариум е красив и приятен аксесоар в дома на Рибата и тя ще се грижи за новото попълнение, но ще го приема точно така - като част от декорацията, а не точно като домашен любимец.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest