ezine.bg»Статии»За Дома»Домашни Любимци»Домашен любимец за зодия Овен

Домашен любимец за зодия Овен

Домашен любимец за зодия Овен
Лампа с проектор дъга и за деца
Практичен аксесоар за вашия дом:
Лампа с проектор дъга и за деца
25.00 лв.
Виж ››

Казват, че домашният любимец е огледален образ на своя стопанин и дори, че по домашният любимец може да се отгатне коя зодия е човекът, който го е избрал за спътник в ежедневието си.

Това изобщо не е само предположение, нито е необичайно хрумване, защото характерът на човека и неговия питомец трябва да бъдат сходни, за може съжителството им да се превърне в симбиоза, а не в непресекващо разногласие.

Ако видите изискана дама да разхожда пудел с вид на току- що излязло от моден салон за кучета, можете смело да заключите, че тя е представител на Везните. А ако някой се гордее със своя домашен питомец - кон с красива грива и изящна стойка, можете да бъдете сигурни, че зодията му е Стрелец.

Тези знания, добити от астрологията, могат да бъдат много полезни за всеки, решил да изненада близък приятел или член на семейството с жив подарък - домашен любимец. А защо не, да се допита човек до звездите дали собственият му порив да вземе някое животинче у дома заради умолителния му поглед, е най-правилната тактика за избор на приятел и спътник за години напред.

Ако избирате домашен любимец за зодия Овен или сам сте представител на този знак, трябва да сте още по-внимателни, защото овните са трудна зодия. Тези хора не се спират на едно място и това трябва да се има предвид.

Най-напред на жизнен и подвижен стопанин като Овена, подхожда също така жизнерадостен питомец, който не обича застоя. Ленивците сред животните е добре да се изключат бързо от списъка. Един джак ръсел териер е добра опция.

Джак Ръсел Териер

Все пак кучетата тъжат за стопаните си, ако трябва да бъдат оставяни дълго сами и вечно пътуващия Овен в ролята на стопанин няма да се справи добре. Тогава една по-възрастна котана може да се окаже по-подходящия избор. Нейната независимост също ще допадне на характера на стопанин от тази зодия. Може и хамстер да се окаже подходящ домашен любимец за Овен, а също и няколко зайчета, котета или кучета, които ще живеят заедно и ще се забавляват взаимно при отсъствието на техния човек.

В крайна сметка важно е домашният приятел да получава любов и да вижда ведрото лице на своя стопанин, независимо от белите, които прави в дома му, а Овенът е склонен да търпи лудориите на своя палавник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest