ezine.bg»Статии»Интимно»Секс на първа среща - да или не?

Секс на първа среща - да или не?

Секс на първа среща - да или не?
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Често първите срещи са доста притеснителни, а понякога дори комични, като именно неувереността може да ви изиграе лоша шега. Ако обаче всичко е минало добре, тогава струва ли си да продължите вечерта в по-интимна атмосфера или е редно да изчакате няколко срещи и това да се впускате в любовни утехи?

Няма да анализираме моралните ценности на всеки човек, а по-скоро ще се опитаме да разгледаме причините за и против секса на първа среща. Разбира се, че ако вие сте твърдо убедени в отговора си на този въпрос, тогава няма да се опитваме да ви убедим и това си е ваше лично право.

Секс на първа среща - да или не?

Често жените имат мнение, че ако се стигне до леглото на първата среща, тогава мъжът до тях веднага ще ги помисли за лека или че банално така може да се намали значително интересът към тях. Това е доста спорен въпрос и е по-скоро лична преценка на мъжа, макар че доза истина има и в това твърдение, и то не е никак безпочвено.

Плюсове на секса на първа среща

- ще получите истинска тръпка и запомняща се емоция за цял живот, която дори може да прерасне в нещо истинско, ако сексът е върховен и се окаже, че имате много общо помежду ви, освен леглото разбира се;

- няма да се налага да се съпротивлявате на желанието си и ще изпитате върховно удоволствие, което ще е гарнирано с огромна доза страст;

Секс на първа среща

- това е красиво, като всеки човек в живота си трябва да изживее тръпката на секса на първата среща. Никога не можете да знаете, в какво може да прерасне връзката ви с човека до вас, затова не му мислете много, а просто се насладете на момента тук и сега.

Минуси на секса на първа среща

- въпреки емоцията и страстта между вас, това може да е опасно, като няма никакви гаранции, че човекът до вас е физически и психически стабилен. Все пак вие ще се окажете в една стая с него, а дори не го познавате и не знаете, какво можете да очаквате от него;

- това е рисковано, като вие реално не знаете нищо за човека до вас, освен че иска да правите секс. Възможно е той да има различни по-странни интереси в леглото, които не само няма да ви харесат, но и ще ви уплашат, оставяйки траен белег в съзнанието ви. Така например мъжът може да си пада по аналните удоволствия или БДСМ и така тази нощ да остави неприятен отпечатък върху миналото ви;

- това е безперспективно, като - да, винаги има шанс за връзка дори и след сека на първата среща, но съгласете се, че това е доста рядко явление. Така вие банално ще изконсумирате страстта си и всеки после ще поеме по своя път.

Ако все пак искате да се впуснете в тази авантюра, то никога не забравяйте за безопасността. Предупредете дори и просто по телефона приятелката ви къде и с кого отивате, за да сте убедени, че сте защитени и близък за вас човек знае къде сте. И не на последно място, помнете за безопасността и винаги използвайте предпазни средства при такива връзки за една нощ, а и не само.

А какво е вашето мнение за секса на първа среща?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest