ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»10 неща, които да изхвърлите незабавно от дома си

10 неща, които да изхвърлите незабавно от дома си

10 неща, които да изхвърлите незабавно от дома си
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Ако усещате, че в животът ви се случват само негативни събития и вие сте като магнит за тях, то е твърде възможно просто да имате ненужни вещи в дома ви, които задръстват вашия положителен енергиен поток.

Често дори не се замисляме за това, както и каква енергия могат да носят предметите в дома ни, а именно положителна, но и негативна. Изхвърлянето на отдавна непотребните ви предмети ще способства за отварянето на нов енергиен поток в дома ви, но и ще ви зареди с много нови сили и положителна енергия да покорите нови върхове през идната година.

10 неща, които да изхвърлите незабавно от дома си

1. Счупените стъкла винаги и във всички народи са били символ на лошия късмет. Именно затова ако имате някакви счупени стъкла на прозорците или дори огледала, тогава е крайно време да се избавите от тях.

2. Старите и износени вещи също привлича негативната енергия. Това важи за обувките ви, дрехите или дори списанията, които пазите в жилището си от няколко години. Ако имате вещи, които са в идеално състояние, но вече не ви стават, тогава смело можете да направите добро дело и да ги дарите в благотворителен фонд.

3. "Мъртвите" неща в дома ви замърсяват изключително силно енергията на помещението, като така например е важно винаги да махате от дома ви изсъхналите цветя, които също така привличат негативните събития в живота ви. Това важи и за различните пера, миди и други подобни предмети, които само струпвате в дома си, защото те са като истински енергийни вампири.

Изхвърлете мъртвата природа от дома си

4. Изхвърлете всяка една вещ или предмет, който не сте ползвали от повече от 3 години. Дори и те да са нови, след като не ги използвате и не ви влизат в употреба, тогава значи е време да се разделите с тях.

5. Малките боклуци, които носите в джобовете си в различните дрехи. Така реално капка по капка вие струпвате множество ненужни неща, които отново замърсяват вашето енергийно поле.

6. Снимките, които не ви допадат, са също част от предметите, от които трябва да се избавите. Те носят със себе си различни негативни емоции, които се натрупват всеки път, когато погледнете тези снимки.

Изхвърлете спрелите часовници от дома си

7. Задължителен предмет, който трябва да изхвърлите, са спрелите часовници в дома ви. Още в миналото се е смятало, че спрялото време е много негативен знак, като тук можете или да оправите часовника и да го ремонтирате или да се избавите веднага от него.

8. Ненужните вещи вкъщи, които си нямат дръжка или казано иначе са без чифт, са другите ненужни предмети, които блокират енергийния поток. Тези предмети реално вече няма да ви трябва повече и е време да се избавите от тях.

9. Картините, които носят негативни емоции, като тези с дъжд, буря и така нататък. Те може и да са много красиви, но отново някак спонтанно винаги ни навяват лоши мисли и емоции, замърсявайки по този начин нашето енергийно поле. Често дори и предметите за късмет могат да окажат негативно влияние на вас, както се случва с подковите например. Те трябва да бъдат окачени като чаша, тоест да са отворени нагоре. Ако ги закачите наопаки, тогава късметът ще ви се изплъзва и няма да може да задържите щастието в дома ви.

10. Раздърпаните метли са другият предмет, от който трябва да се избавите. Старите и проскубани метли са като магнит на проблемите и в частност на финансовите, като затова те винаги трябва да са в идеално състояние.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest