ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-добрите и най-лошите черти на зодия Водолей

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Водолей

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Водолей

Представителите на зодия Водолей са истински мечтатели и често се отличават с различните си мисли във всяко едно отношение. Те са истински изобретатели и винаги са готови да сътворят нещо ново и различно, изпитвайки своите способности и креативност още от детските си години.

Може да се каже, че те са като генератор за отлични идеи, а също така са истински философи, които смятат, че винаги са прави. Въпреки това се стараят да приемат чуждото мнение и да го уважават.

Обожават интелектуалните игри и беседите с приятели на различни вълнуващи ги теми, а също така да тестват някакви нови неща, проверявайки така своите възможности. Можете да привлечете вниманието им именно с интелекта си, а не толкова с красотата си, която според тях е временна.

Най-добрите черти на зодия Водолей:

- оригиналност;

- креативност;

- изобретателност;

- оптимизъм;

- хуманни;

- дружелюбни;

- лесен характер;

- интересни;

- умни;

- увлекателни;

- хармизматични;

- комуникативни;

- независими;

- обективни;

- своенравни.

Най-лошите черти на зодия Водолей:

Черти на зодия Водолей

Въпреки това трябва да се отбележи, че всички тези положителни качества си имат и противоположна негативна страна. Така например спонтанността и импулсивността може понякога да е добра черта, но в други моменти може и да е лоша, тоест всичко тук зависи и от конкретната ситуация, в която е попаднал Водолеят. Към лошите черти на характера на тази зодия можем да добавим следните:

- непредсказуемост;

- ненадеждност;

- ниска чувствителност;

- повърхности;

- нерешителност;

- саркастични;

- инат;

- хитри;

- студени.

Представителите на зодията Водолей са много общителни и обожават да прекарват времето си с приятелите. Обожават да се запознават с нови хора и да разширяват своя кръг на общуване, а също така да си намират нови увлечения. Като цяло обичат промените и новите емоции в живота си, гледайки на него винаги положително и с красива усмивка на лице.

Заедно с това може да се направи и логичният извод, че хората от зодията Водолей не понасят скуката и ограниченията. Не обичат да им се слагат някакви правила, които те трябва да спазват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest