ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-добрите и най-лошите черти на зодия Везни

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Везни

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Везни

Ако сте родени между 23 септември и 22 октомври, поздравления – вие сте зодия Везни! Представители на седмия знак се считат за най-милите и очарователни създания на света. Везните са любимци на всички. Те обича хармоничните отношения и ще направят всичко възможно, за да ги запазят. Везните се управляват от Венера – планетата на красотата. Затова и не е изненада, че Везните обожават всичко красиво.

Разбира се, като всички зодии, и представителите на Везните имат своите положителни и отрицателни черти на характера.

Добрите черти на зодия Везни

- Романтични

Везните са едни от най-големите романтици в зодиака. И макар че всеки може да се побърка от малко любов, Везните направо могат да полудеят. Те обичат да обичат и да бъдат обичани. Това е положителна черта на зодия Везни.

- Чаровни са

Везните са родени чаровници. Хората от тази зодия са очарователни и обичат флирта. Техният благ, приятелски характер е изключително привлекателен за другите. Представителите на тази зодия могат да омаят всеки и да му извадят душата с перце.

- Добри слушатели

Везните попиват всякаква информация и идеи като гъби. Те са едни от най-добрите слушатели в зодиака, така че ако се нуждаете от рамо, на което да поплачете, обърнете се към приятел от зодия Везни. Освен това тези хора мразят конфликтите. Те внимателно подбират думите си, така че да не наранят околните. Везните биха изслушали и двете страни в конфликта, и ще застанат на страната на справедливостта.

- Честни са

Съвместимост на зодия Везни

Представителите на този зодиакален знак са много честни и това е от добрите черти на зодия Везни. Те не обичат несправедливостите и правят всичко възможно, за да ги избегнат. Винаги насърчават справедливите решения и се концентрират върху казаното. Това ги прави прекрасни медиатори. Везните анализират всяка ситуация, като следват пътя на логиката.

- Идеалисти

Везните се отдават на 100% на всичко, с което се захванат. Винаги искат най-доброто. Те са перфекционисти и често премислят всяка ситуация, дори повече, отколкото е нужно. Везните винаги мислят за хората около себе си и ще вземат решение, при което всички ще имат полза.

- Разбират

Освен че са елегантни, общителни и страстни, Везните умеят да разберат събеседниците си. Те внимателно тълкуват информацията, за да вникнат в същината на проблема.

Лошите черти на зодия Везни

- Мързел

Везните са едни от най-мързеливите зодии. Понякога те не са в състояние – физически или психически – да свършат дадена работа. Те предпочитат да правят неща, които са лесни и не изискват много труд.

- Нерешителни

Зодия Везни

При Везните всичко е на кантар. Те винаги се колебаят и трудно могат да вземат решение. Всъщност те се колебаят за всичко – от това какво да обядват до това с кой партньор да са. Това е и една от причините на Везните да не може да се разчита.

- Суетни са

Везните са суетни – те обичат да изглеждат добре, да носят лъскави неща и да се контят.

- Манипулативни

Везните могат да манипулират другите. Тъй като имат способността да вникнат дълбоко в душата на събеседника си и познават слабостите на другите, Везните лесно могат да манипулират.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest