ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за бляскав маникюр с брокат

Идеи за бляскав маникюр с брокат

Идеи за бляскав маникюр с брокат
Снимка: codelighter/pixabay.com
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Красивият маникюр е по-впечатляващ, когато в него има блясък, защото го прави завършен и изящен. Маникюрът с брокат е оригинален начин да се внесе акцент в ноктите. Може да бъде избран лак с брокат или той да се добави като блясък към оформените нокти, но във всички случаи е украса, която заслепява окото.

Цветовете в този тип оформление могат да бъдат както много тъмни, така и изцяло светли и изборът във всички случаи прави маникюра да изглежда звезден. Може да се избере брокат в същите тонове като на лака за нокти или той да се използва като контраст.

Най-сполучливи са комбинациите на светли и тъмни лакове със златист брокат. Лакът в червена гама си подхожда най-добре с червен брокат, но нюансът му е добре да бъде различен от лака. Златистият цвят е подходящ и за светлосин или телесен тон, но които придава повече живост.

Бляскавите частици на броката придават повече празничност на маникюра и за официални поводи са винаги добър избор. Може да се използват два цвята лак и един нюанс от брокат, който да бъде акцент на оформлението на ноктите.

Маникюр с брокат

Изборът на повече цветове също е добро решение, а брокатът може да оформи декорацията на ноктите, примерно бяло, черно и нежно розово със златист или сребърен брокат.

Ако целта е много блясък, то маникюр котешко око е подходящото решение. За празнично усещане при зимния маникюр е подходяща тъмна основа с ефекта котешко око и на един нокът брокат в оттенък на същия цвят.

Идеите за семпъл маникюр с брокат са обикновено в нюд гамата. Леките декорации с брокат добавят щипка блясък към нежното оцветяване на ноктите.

Френският маникюр е подходящ през цялата година. Този тип оформление на ноктите може да бъде разнообразено с форми и декорации, а брокатът придава блясък и празничност на ноктите.

Чудесна идея е и маникюрът с брокат, наречен бляскави сълзи. Той е лесен за изпълнение и може да се направи и в домашни условия.

Брокатен маникюр

Представлява нанасяне на базов лак, върху който се подреждат с пинсета парченца сух брокат, и когато всички сълзички от брокат са нанесени, се полагат 1-2 пласта лак, който трябва да бъде дебел, за да държи сълзичките на мястото им.

С лични идеи за бляскав маникюр с брокат също ще сте ослепителни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest