ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Късметче според зодията

Късметче според зодията

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190310
Късметче според зодията

Нова година, нов месец и нов късмет! На едни Звездите ще поднесат нова любов, на други – по-висока заплата. А на трети – неочаквано пътуване. Какъв късмет ви очаква зависи от зодията ви!

Късмети според зодията

Овен

Вашият късмет е ново приятелство. Когато се чувствате в задънена улица, ще получите помощ от неочаквано място. Някой ще ви подаде ръка и ще ви издърпа от бездната. Някой, който ще можете да наречете нов приятел.

Телец

Сбогувайте се с мързела, защото вашият късмет ви е отредил много учене и много труд. Но не се страхувайте от работа. Ще видите, че новите начинания само изглеждат сложни. Впуснете ли се в тях обаче, всичко ще ви се случва с лекота.

Близнаци

Късметът за зодия Близнаци е нова материална придобивка. Обърнете внимание, че докато за едни това е нещо дребно, то други представители на зодията ще се радват на нов дом. Да им е честито всичко ново!

Рак

Какъв късмет очаква зодията ти

Не губете надежда, Раци, защото на вратата ви чука нова любов. Късметът е на ваша страна, а от вас се иска само да го пуснете. Но преди това ще трябва да оставите зад гърба си всичко старо и ненужно.

Лъв

Лъвът с гордост ще може да се похвали с повишение на работното място или с предложение за нова работа. Във всеки случай той ще се чувства желан и високо ценен, което за него е най-важното в този живот.

Дева

Девите ще се радват на крепко здраве и на компанията на любимите си хора. В семейството им ще цари хармония и изобилие. Ще им върви във всичко като по мед и масло.

Везни

За Везните предстои голямо събитие. На път са да разширят бизнеса си или да направят много значима крачка в личен план. Във всеки случай това ще е стъпка, която отдавна са обмисляли и вече се чувстват готови за нея.

Скорпион

Скорпионите ще жънат успехи в бизнеса благодарение на своята креативност. Ще могат да осребрят чудесните си идеи и да привлекат съмишленици. Сега е моментът да инвестират в добри практики, както и курсове са допълнителна квалификация.

Стрелец

Зодия

Стрелецът ще се радва на огромна популярност сред противоположния пол. А тези от зодията, които вече са във връзка, ще се наслаждават на вниманието на половинката си. Романтични изненади, оригинални комплименти и приятни жестове ще ги обграждат.

Козирог

След трудностите, които преживяха последните месеци, Козирозите ще се издигнат като феникс от пепелта. Късметът на зодията най-после ще проработи и нейните представители ще жънат успехи на всеки фронт

Водолей

Партита до зори и много емоции очакват представителите на зодията. Тези вечни купонджии намират поводи за поливане дори и в най-тежките времена. А и с такива забавни приятели няма как да им се размине!

Риби

Рибите ще се чувстват в свои води, защото комуникацията ще върви гладко и успешно. Това ще им спечели солидни придобивки, под формата на имущество и нови приятели. Късметът им няма да ги изостави и сега.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest