ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»От кои мъже трябва да се пазите

От кои мъже трябва да се пазите

От кои мъже трябва да се пазите

Мъжете не могат да бъдат сложени под общ знаменател, както и жените. Също така има мъже, които на "първо четене" изглеждат така, сякаш бихте искали да изкарате остатъка от живота си с тях. Но има и такива типове мъже, от които трябва да стоите надалеч. Ето от кои мъже трябва много да се пазите.

Маминото синче

С маминото синче ще трябва вие самата да влезнете в ролята на Майката орлица. Маминото синче не може да прави нищо само, поради което вие ще трябва да му готвите, чистите, да пазарувате, както и вероятно да ремонтирате това-онова в жилището ви. Всъщност вашето собствено жилище, защото най-вероятно маминото синче не разполага с такова. По- лесно му е било да живее при МАМА.

Плажният гларус

Той буквално пръска чар навсякъде около себе си. Усмихнат е, привлекателен и забавен. Но Плажният гларус е винаги нащрек и в гонене на "бройки". Той няма как да ви е верен, просто защото не му идва отвътре. Той е мъж за много жени, това е в природата му.

Типове мъже

Чичко Паричко/Новоизлюпеното богаташче

Макар подобен тип мъж да са мечта за някои жени, не се подлъгвайте по парите. Мъжете, които се перчат с богатството си, не са в състояние да ценят жените до себе си. За тях те са поредните вещи, които могат да се купят с пари. Така че освен проявата на самохвалство, типична за подобни мъже, ще трябва да свикнете да живеете и с мисълта, че нито ще сте уважавана, нито ценена.

Пластичният хирург

Да имате мъж до себе си, чиято професия е пластичен хирург, не е никак лошо. Но ако той започне да проявява признаци на класическата "професионална" деформация и иска от вас от брюнетка да се превърнете в русокоса или пък да си сложите силикон я в бюст, я в устни, то това би било направо абсурдно. Да променяте външния си вид за разнообразие би било една чудесна идея, но само когато предприемате подобна стъпка, защото вие самите сте пожелали така. Стойте далеч от този неподходящ мъж!

Сексуален маниак

Сексуалният маниак

Той мисли само и единствено за секс и изисква от вас пълна отдаденост в леглото. Вие трябва да сте винаги готова за неговите ласки, както и да се лишите от всичките си предразсъдъци по отношение на секса. Подобен човек действа толкова обсебващо, манипулативно и изобретателно, че е възможно дори да станете жертва на сексуален тормоз. Бягайте, докато е време от неподходящия за вас мъж!

Прочетете още типовете мъже!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest