ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Кои цветове подхождат най-много на блондинките?

Кои цветове подхождат най-много на блондинките?

Кои цветове подхождат най-много на блондинките?
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Знаем, че русата коса хваща светлината и това привлича и човешкото око към нея. Блондинките сякаш са облагодетелствани от съдбата, защото русият цвят обикновено си партнира с бяла кожа и с хармониращи светли или контрастиращи тъмни очи.

Да носиш оттенъка на слънцето в косите си дава привилегии, но и изисква добър усет за съчетаване на цветове, защото при блондинките най-силно личат грешките в избора на съпътстващи цветове на дрехите и аксесоарите.

Кои са подходящите цветове дрехи за блондинки?

Смарагдовозелен

Зеленият е труден и капризен цвят с много нюанси. Комбинациите с него са доста сложни и изискват отличен усет за цветовете. Много е подходящ за блондинки, защото кара русата коса да изпъкне, а също така набляга и на достойнствата на самата дреха.

Кои цветове подхождат най-много на блондинките?

Червен

Червеният цвят, особено ярките му тонове, създава чудесен контраст с русата коса, а асоциациите му със страстта и силните емоции създават легендарния ореол около него и русокосите дами, които го избират.

Той е символ на самоувереността и самочувствието на блондинката. Красотата на дамата изпъква най-силно в ярко червена рокля. А защо не палто, чанта, красиви обувки. Подходящ е не само за официални случаи, но и за по-ежедневни дрехи, които създават първото впечатление у околните.

Кобалтово синьо

Сред многобройните нюанси на синьото се намира подходящ за всяка визия. Кобалтово синьото е за блондинки. Това е идеалният цвят за всички блондинки, на които цветът на косата и очите е естествено светъл.

Кои цветове подхождат най-много на блондинките?

Наситен цвят като кобалтовото синьо кара светлата коса да изпъкне и подчертава очите. То е достатъчно ярък цвят, който се отличава и в същото време е класика, позволяваща да се заложи на цвета без притеснения.

Всяко синеока блондинка е добре да има поне едно кобалтово бижу в гардероба си - дреха, обувки, стилна чанта или поне малък аксесоар.

Нюд

Нюд нюанс означава неутрален цвят. Той седи близо до цвета на кожата и придава елегантност, чувство на удобство, а освен това позволява съчетание с по-екстравагантни аксесоари. Това е цвят за експерименти с бижута, обувки и чанти за зашеметяваща визия. Много подходящ цвят дрехи при руса коса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest