ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Страхотни идеи за маникюр за червена рокля

Страхотни идеи за маникюр за червена рокля

Страхотни идеи за маникюр за червена рокля
Снимка: 99mimimi/pixabay.com

С червена рокля всяка дама винаги ще бъде на гребена на вълната, защото ще бъде асоциирана с ослепителен стил и красота. Тази представа идва от червеният цвят, който е символ на страстта и любовта. Както при тоалетите, така и при маникюра, червеното никога няма да излезе от мода.

В червено изглеждат добре не само блондинките, но и брюнетките. Той им придава сексапилен и предизвикателен вид.

Какъв маникюр отива на червена рокля?

Класически маникюр

Класиката е винаги добра тенденция за всякакъв повод и за всеки цвят рокля. Дългите нокти с червен лак са перфектна възможност за добра визия. Ако целта е да има щипка необичайност, може да бъде избрано матово покритие. Особено ако роклята е сатенена. Комбинацията от различни текстури е модерна тенденция.

Light маникюр

Много ефектно на червена рокля ще стои светли нокти с искри. Всеки цвят е подходящ - бежово, светло розово, бяло. За искрящи нокти може да се ползва прах, както и съответния лъскав лак. Може да се експериментира с пясък или кристали. Ако червената рокля е закачлива обаче, блясъкът трябва да се намали и да се заложи на дискретен розов маникюр или бежов маникюр.

Черен лак за червена рокля

Тъмен маникюр

Ако целта е акцентът да пада върху ноктите, а не върху дрехата, тогава изборът е тъмен маникюр. Добра идея е маникюр в цвят бордо. Може да се допълни с геометричен модел. Като съсед на бордо може да се използва сив цвят. Такъв маникюр стои добре на червена рокля от дантела или мрежа.

Маникюр с кристали

Кристали и червена рокля може би ще се стори вулгарно на много любителки на изящната визия на ноктите. Това е грешно схващане. Кристалите винаги правят маникюра изящен и по-специален. Червената рокля за него обаче трябва да бъде затворена и по-семпла, с дължина около коляното и малък отвор, но в никой случай с дълбоко нарязана. В този случай вниманието ще бъде привлечено не от роклята, а от маникюра и аксесоарите.

Естествен маникюр

Спретнатите нокти винаги изглеждат добре, дори на предизвикателен тоалет. Естествеността винаги се оценява високо, включително в комбинация с дръзка червена рокля.

Маникюр за червена рокля

Естественият маникюр може да бъде подсилен с цветна ивица - златна или сребърна лента според повода и останалите аксесоари ще подчертае червената рокля, избрана за повода.

Перлените нокти също стоят добре на червена рокля, както и минималистичният дизайн, а защо не и комплексно украсени нокти, стига всичко да бъде в тон с тоалета и личния стил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest