ezine.bg»Статии»За Дома»Фън Шуй»Отслабване според фън шуй

Отслабване според фън шуй

Отслабване
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

Китайската система за хармония между човека и заобикалящата го среда фън шуй твърди, че наднорменото тегло е резултат не само от преяждане, но и от излишни мисли, излишни предмети на обкръжение, излишни "движения в живота".

Ето защо фън шуй прилага за решаването на проблема нелекарствен и нетрадиционен подход. Според източното схващане всеки човек може да се избави от излишните килограми, ако наистина иска това.

Китайските проповедници на древното учение твърдят, че основният проблем на наднорменото тегло е в липсата на сили, умението за нагласа към отслабване, неспособността за организиране и управляване на личното време и хранене.

Ако не сте организирани и нямате сили, време или желание да приведете в ред дома си или да разтребите гардероба си, то едва ли ще намерите време и за фитнес или приготвяне на здравословна храна.

Ябълка

За да се настроите за отслабване, най-напред трябва да се освободите от ненужните вещи. Фън шуй счита, че такива са всички онези предмети в дома ви, които вие и семейството ви не сте използвали повече от половин година. Например - играчки на пораснали деца, стари списания, книги, празни кутии.

Експертите по фън шуй са категорични, че за да отслабнете, трябва да прочистите и гардероба си. Защо ви е да пазите стария си пуловер или избелялата стара пола? Изобщо обличали ли сте ги някога?

Ако искате да отслабнете и да се избавите от излишните мисли и килограми, всеки ден изхвърляйте по една стара вещ. Ако ви е трудно да започнете със старите дрехи, съберете старите книги и списания или ги занесете в близката библиотека.

Не забравяйте, че всички наши мисли са материални и след старите вещи е ред и на старите мисли. И съгласно Закона на привличането, ако всеки ден си повтаряте срещу огледалото "Ужас, колко съм дебела", ще продължите да бъдете такава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
13.05.2015 07:40
Във Фън Шуй няма "Отслабване според фън шуй"!!!
11
0
сиса
сиса
10.07.2013 18:18
Дъра бъра..аз колкото пъти се замисля за това и хвърлям по нещо страро ,че то нищо няма ми остане..Глупости на търкалета.Тактиката за добро отслабване е много движение и редовно хранене и много вода..:)
7
0
Меги
Меги
06.05.2013 16:48
Е, ако не се отслабва, поне ще се поизчисти къщата :)
7
0
Бори
Бори
29.04.2013 21:22
Не ми допада..
Струва ми се, че няма нищо полезно в тази статия. :)
5
1