ezine.bg»Статии»Интимно»7 признака разкриват мъжката изневяра

7 признака разкриват мъжката изневяра

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190387
7 признака разкриват мъжката изневяра
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Защо мъжете изневеряват? Понякога дори самите представители на силния пол не могат да дадат отговор на този въпрос. Липса на внимание, скука, наранено его са само част от причините мъжете да кривнат от правия път и да се озоват в чужди обятия. Как да разберете, че си имате работа с кръшкач? Ето 7 признака, които разкриват мъжката изневяра!

Той започва да се грижи за външния си вид

Допреди не е обръщал никакво внимание на това с какво е облечен и дали мирише хубаво, но изведнъж нещата рязко се променят. Той не пропуска да мине покрай огледалото, започва редовно да си слага парфюм, взема си душ по-често от обикновено. Страхотно е един мъж да се грижи за себе си, но на какво се дължи тази промяна? Бъдете нащрек, защото, когато е съчетана с други признаци, може да подсказва за изневяра.

Нямате достъп до телефона му

Изненадващо вашият партньор започва да крие мобилния си от вас или му слага парола. Нещо повече - когато говори с някого, започва да ходи в другата стая и сякаш се крие. За капак на всичко забелязвате и че си чати с някого непрекъснато и се усмихва загадъчно - все признаци, че може би избраникът ви крие нещо.

Оказва се затънал в работа

Факт е, че със съвременния начин на живот все повече ни се налага да прекарваме допълнителни часове на работа. Но ако ви се струва, че вашият човек непрекъснато отсъства от дома ви, все е зает и не се сеща за вас по цял ден, може би нещо не е наред.

Държи се грубо

Признаци за мъжка изневяра

Изведнъж той рязко се променя. Досега е бил нежен, грижовен и любвеобилен, а сега е студен и груб. Мрънка за всичко и непрекъснато ви обвинява за нещо. Няма ден, в който да не се скарате. Има много фактори, които допринасят за подобно поведение, но е абсолютно възможно мъжът ви да е залитнал по друга жена и сега да сте трън в очите му.

Спира да ви обръща внимание

Нормално е с течение на годините връзката ви да не е чак толкова романтична като преди или темите за разговор да станат тривиални. Ако обаче партньорът ви всячески ви избягва или изобщо не проявява интерес към вас, можете да сте сигурни, че го вълнува друг човек.

Избягва интимност

Липсата на сексуално желание не е гаранция за мъжка изневяра. Но определено показва, че има проблем в интимните отношения между двама души. Все пак, логично е кръшкачът да не търси близост при половинката си, ако мечтае за чужди обятия.

Показва необичаен засилен интерес

Някои мъже, които са изневерили или системно изневеряват на партньорката си, се чувстват гузни и се опитват да заглушат гласа на съвестта си, като се държат по-мило от преди със своята половинка. Внезапно започват да ѝ носят цветя, да ѝ подаряват скъпи бижута, да я обсипват с внимание. А тя, от своя страна, се чуди на какво се дължи това необичайно поведение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest