ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за модерен бизнес маникюр

Идеи за модерен бизнес маникюр

Идеи за модерен бизнес маникюр
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Добрата визия на ръцете е важна не само в тържествени случаи или вечерни мероприятия, но и в строгата бизнес среда на работното място. Изкуството на маникюра има своите тайни, които могат да се добавят към всяка оригинална идея, превръщайки я в нещо ново и страхотно.

Както е известно бизнес стилът е придирчив към детайлите и затова хармонично изглеждащият бизнес маникюр трябва да допълва добре стила на строгия костюм, който най-често преобладава. При него сдържаността и семплите линии и цветови решения са добра възможност.

Що се отнася до цветовете, бежовият, който е много популярен, е чудесен избор за бизнес маникюр. Приглушените неутрални цветове и нюанси на синьото, кафявото, пастелните тонове са добро попадение. Нотката на естественост в натурални цветове като пастелно зелено идеално се вписва в деловата атмосфера на офиса.

Дизайнът на офис маникюра е добре да бъде хармоничен, в единен стил, декорациите и рисунките не са най-доброто решение, а ако все пак присъстват е хубаво да бъдат стилни и пестеливи.

Модерно изглежда офис маникюрът, направен на средни по дължина нокти или къси и овални, с форма на бадем, както и заоблени форми в естествен нюанс.

Бизнес маникюр
Снимка: Instagram/@amyle.nails

Най-хармонично ще изглеждат ноктите на всяка бизнес дама в пастелните нюанси, телесните цветове, белият и черният.

Геометричните шарки е добре да бъдат в минималистичен стил - цветя, клонки, линии и точки. Блясък и кристали не се вписват в ежедневния маникюр, ако се използват, трябва да се впишат в общия мотив на бизнес стила и събитието, за което се правят.

Стилен френски маникюр, омбре, матов маникюр, мраморен и минималистичен - тези възможности на арт маникюра могат да намерят своите почитатели в офис средата.

Флоралните мотиви е добре да са малки, матираните нокти дават по-голяма свобода при работа, защото не фокусират вниманието върху себе си, мраморният ефект изглежда толкова добре, че може да създаде офис мода.

Модните идеи за офис маникюр съвсем не са малко, а основното изискване е за семпли, добре подбрани цветове и форми, съобразени със сезона, работната атмосфера и тренда в офиса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest