ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Тайните за красота на Риана

Тайните за красота на Риана

Тайните за красота на Риана
Снимка: dailymail.co.uk

Карибската красавица Риана е безспорна звезда на музикалния небосклон. Тя обаче е не по-малко известна с екзотичната си красота, която умело поддържа с различни малки тайни. Те без съмнение са ефикасни, защото Риана винаги изглежда безупречно, независимо дали експериментира с цветове и прически, или е строго официална на червения килим.

Сексапилът е даденост, но изкуството да се поддържа високо ниво на визията е нещо, което се учи и постига с усърдие и усет за красота и стил. Риана, без съмнение, притежава тези достойнства и ги споделя щедро.

Носителката на Грамми споделя за това как използва собствената си козметична линия в грижите за красотата на кожата си. Според нея хидратацията е най-важната предпоставка за свежа кожа на лицето и за целта залага на мист, за да може да възстанови водния баланс в тялото си след продължителни пътувания.

Здравословните диети са другата малка тайна на Риана, която барбадоската красавица винаги демонстрира. Тя разчита на професионалисти, които избират съставките за нейното меню, но споделя, че някои от продуктите, които слага на масата си, използва и за кожата си.

Гримът е друга голяма тайна за красота на Риана. В използването му тя е наистина недосегаема. Нейният съвет е добре да се контурира лицето преди да се нанася грим, като никога не се забравя врата. Контурът създава илюзия за дължината на врата, която прави всяка дама очарователна.

Гримът на Риана

За Риана най-важният елемент от многобройните принадлежности за макиаж е коректорът. Тя го нарича лек за всичко и обяснява, че с него може да скрият както тъмните кръгове под очите, така и махмурлукът и лошите решения.

Една чудесна препоръка е продуктите за разкрасяване да бъдат и забавление, като се пренасочва използването на продукта. Бронзантът тя използва веднъж, за да очертае контура на лицето си, а после и като сенки за очи. Фриволното отношение дава отлични резултати, когато е съчетано с усет към грима.

Макар да не обича фитнес заниманията, певицата се радва на забележителна фигура, за чието поддържане физическата активност, изразена със сутрешен джогинг и доброто настроение са достатъчни. Затова винаги е в страхотна форма.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest