ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Идеи за подарък за жена Близнаци

Идеи за подарък за жена Близнаци

Идеи за подарък за жена Близнаци
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-20%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
22.50 лв.
Виж ››

Трудно бихме описали с малко думи какви са представителките на зодия Близнаци, но спокойно можем да кажем, че те са изключително умни, любознателни, находчиви и често променят мнението си.

Да изберете подарък за жена Близнаци обаче не е толкова трудна задача, защото те умеят да се радват и на най-малкото и са ценители на жестовете.

За тях ще е по-важен не толкова самия подарък, а факта, че го подарявате от сърце. Биха се зарадвали дори и на кутия шоколадови бонбони, ако към нея сте прикрепили красива картичка или пък я поднесете с искрени устни пожелания от ваша страна.

Жените от зодиакалния знак Близнаци обичат както много да пътуват, така и домашния уют. Могат да са както активни и да обожават спортните занимания, така и да се наслаждават на спокойствието и релакса.

Когато се налага да избирате подаръци за жените Близнаци е добре да вземете всичко казано дотук предвид, за да може вашия подарък наистина да бъде оценен и да не се окаже поредната ненужна вещ в очите на жената Близнак.

Предлагаме ви и няколко конкретни идеи за подарък.

Подаръци за дома

Подарък за дома

Ако смятате, че въпросната дама Близнак е по-скоро домошар, а не пътешественик, то заложете на стилни подаръци за дома като стенен часовник, произведение на изкуството (картина, художествено пано, статуетка), сет за вино за подарък или луксозен свещник, кашпи и т.н.

Подаръци за пътешествия

Колкото и да са домошари, няма как представителките на тази зодия да не си падат по пътешествията. Трудно би било да им подарите екскурзия до Хаваите или Карибите, но можете да „заложите“ на книга, свързана с пътешествия и екскурзии, удобен шезлонг или къмпинг стол, кошница и оборудване за пикник, хладилна чанта или раница, термочаша или термос и др. аксесоари, които биха били от полза на любителките на пътешествия и излети сред природата.

Козметика

Не бихме ви препоръчвали да избирате парфюм на жената Близнаци, защото както знаете вероятно и вие, те прекалено често си менят мнението и ако днес имат любим аромат, то утре той ще е заменен от друг. Чудесен подарък обаче би била една огромна палитра от гримове, така че да могат всеки ден да експериментират с визията си.

Какво да подарим на жена Близнаци

Бижута

Представителките на зодия Близнаци обичат бижута с флорални мотиви, както и такива с камъни. По повод последното е добре да знаете, че се счита, че подходящите камъни за Близнаците са ахат, топаз и цитрин.

Ваучери за релакс

Ваучери за масаж или СПА са подходящи за всички представителки на нежния пол, независимо от зодията им, но ще бъдат най-силно оценени именно от жените Близнаци.

Ето още идеи за подаръци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest