ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои зодии говорят много и кои са най-мълчаливи?

Кои зодии говорят много и кои са най-мълчаливи?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190324
Кои зодии говорят много и кои са най-мълчаливи

Обичате ли да бърборите с часове по всякакви теми или сте по-пестеливи в думите си? Ако трябва да вярваме на астрологията, причината за нашето поведение по време на разговор отново са Звездите. Има зодии, които говорят много, но и такива, с които ще ви е изключително трудно да започнете разговор. Нека видим кои са най-приказливите и най-мълчаливите зодиакални знаци!

Близнаци

Вашата зодия Близнаци ли е? Тогава вероятно никога не спирате да говорите. Този зодиакален знак се управлява от планетата Меркурий. И тази планета е известна като планетата на комуникацията. Така че винаги имате интересни теми за дискусия и знаете как да поддържате разговора. Общуването с вас протича с лекота.

Стрелец

Стрелец ли сте? В такъв случай сигурно можете да говорите с часове с целия си ентусиазъм по теми, които ви очароват. Освен това сте честен, весел и дружелюбен човек, което ви прави много приятен събеседник. Винаги предразполагате хората около вас и да се разкрият и да ви доверят тайните си. Общуването с вас е истинско удоволствие. Определено сте от приказливите зодии.

Лъв

Приказливи зодии

Лъвът обича да говори много и най-вече за себе си. Харесва му да се хвали с постиженията си и да печели възхищението на околните. С него не може да ви е скучно, защото винаги ще ви поднесе интересни истории, където той е главен герой. Истински цар на джунглата!

Водолей

Ако сте от зодия Водолей, често ви трябва малко повече време, преди разговорът наистина да започне. Но след като това се случи, няма да спрете. Винаги имате под ръка всякакви смешни факти и сте добри в наблюдението на ситуации. Разговорът с вас винаги е интересен, въпреки че понякога може да е трудно за вашия събеседник да намери общи теми с вас.

Точно обратното на зодиите по-горе са знаците, които ще видите в следващите редове. Те са най-мълчаливите зодии, които са толкова тихи, че са почти като невидими в някои ситуации.

Дева

Зодиите в разговор

Вие сте човек, който внимателно подбира думите си и мрази празното бърборене. Колкото и лаконични да сте, от словото ви лъха мъдрост. Във вашия случай по-малкото е повече. Говорите по-рядко от останалите, но винаги по темата. За това съветите и мнението ви са високо ценени от приятели и близки.

Рак

Ако сте от зодия Рак, тогава предпочитате да слушате, отколкото вие да говорите. Изглеждате мистериозни и сдържани. Това е така, защото винаги подбирате думите си и не искате да разкривате прекалено лични факти за себе си. От друга страна, сте добри слушатели и имате отлична памет. Когато някой ви сподели тайна, я помните дълго.

Вижте още астро съвети.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest