ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Идеи за подарък за жена Стрелец

Идеи за подарък за жена Стрелец

Идеи за подарък на жена Стрелец
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Жените Стрелци са известни оптимисти - в края на краищата те се управляват от Юпитер. Те могат да „пътуват“ от собствените си домове, като гледат филми, четат книги, готвят вкусни ястия и т.н. Те също биха харесали всичко, което променя обичайната им рутина, независимо дали това е ново произведение на стенното изкуство, което да украси всекидневната им, или ново червило!

Празничният сезон е сезонът на жената Стрелец и тези представителки на огнения знак се наслаждават на вниманието. Подаръците за тях трябва да се погрижат за техния свободен дух, интелект и екстровертна природа. Стрелците също са много щедри и за тях най-добрите подаръци са тези, които събират хората. Ето защо ще намерите артикули като храна и шампанско, които са също подходящи.

Ето и няколко идеи за подарък на жена Стрелец:

1. Планирайте приключение на открито. Организирайте излет сред природата за вас и вашата представителка на огнения знак. Отидете на поход, разгледайте пещера, отидете на къмпинг или си направете незабравим пикник, след като стигнете до планинския връх, горската долина или уединен остров. Повишете допълнително адреналина с дейност като увеселителен парк, аквапарк или състезание с картинг. Изведете Стрелеца на вечеря в ресторант с чуждестранна кухня и се преструвайте, че пътувате до тази страна, или дори планирайте бъдещо пътуване до там заедно.

Среща с жена Стрелец

2. Купете самолетни билети до ново място. Помислете за разходка за пътуване до някое ново и вълнуващо място, където вашият Стрелец никога не е бил. Яздете камили в Мароко или отидете на рафтинг в Нова Зеландия. Колкото по-екзотично, толкова по-добре!

Изберете типа пътуване, което ще поддържа жената Стрелец активна и изследваща, вместо спокоен круиз или ваканция на плажа, за които тя ще остане много бездействаща или затворена. Ако не можете да си позволите такова пътуване, опитайте да си купите книга с богати снимки и карти на екзотично място, вземете готварска книга за международна кухня или посетете магазин за внос, за да намерите нещо направо от чужда страна.

3. Вземете качествена пътна екипировка. Подарете на жената Стрелец част от екипировката и аксесоарите, необходими за лесно и стилно пътуване. Опитайте нов багаж, екипировка за раница, пътеводители или полезни карти. Пригодете подаръка за Стрелеца за нуждите на човека за конкретно предстоящо пътуване или такова, което планирате с нея в бъдеще.

Също така опитайте да дадете на жената Стрелец цифров фотоапарат, Polaroid фотоапарат или друго фотографско оборудване, за да документира пътуванията.

Жена Стрелец

4. Вземете влака за старомодно приключение. Планирайте подарък, който включва качване на влак. Например Теснолинейка Септември-Добринище е един чудесен вариант. Малкото влакче осигурява петчасова незабравима екскурзия сред магическата природа на Пирин и Родопите, преминава през курортите Банско, Разлог, Велинград и е изключително живописна туристическа атракция. Опитайте да изскочите на всяка спирка, за да направите бърза снимка на всяко място. След това съберете фотоколаж или албум от всички моментни снимки, които да подарите на Стрелеца.

5. Опитайте нов приключенски спорт. Вземете жената Стрелец да карате ски, сноуборд, кънки на лед или моторни шейни.

Ако пък искате да подарите на жената Стрелец, подарък със скъпоценни камъни или цвят, то ето няколко идеи:

- Купете дрехи или други предмети в цветовете на жената Стрелец. Изберете сини, червени, жълти и кафяви цветове, ако решите да купите облекло или други дрехи на Стрелец. Също така опитайте да подарите произведения на изкуството като картини, гоблени или скулптури в същите цветове, които могат да бъдат показани в дома или апартамента на Стрелеца.

- Потърсете бижута с рождените камъни на жената Стрелец. Купете пръстен, колие, гривна, обеци или друг комплект бижута с тюркоазен камък или друг скъпоценен камък, към който тя е особено привлечена, тъй като Стрелецът има много скъпоценни камъни, свързани с него, включително рубин, топаз и сапфир. Опитайте също бижута с талисмани или елементи, които включват Стрелец, кентавър или лък и стрела, тъй като те представляват символ на съзвездието на Стрелец.

Вижте също: Как да впечатлите жена Стрелец и други идеи за подаръци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest