ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Късметлийски цветове за родените в събота

Късметлийски цветове за родените в събота

Лилавият цвят е късметлийски на родените в събота
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-20%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
22.50 лв.
Виж ››

Цветовете имат чудотворно въздействие върху нашата същност, но още по-интересното е, че всеки отделен цвят е свързан с ден от седмицата.

Цветът, който най-силно е свързан със съботния ден е виолетовият. Това е цветът на духа и той носи сила на притежателя си. Виолетовото се свързва с планетата Юпитер и се отнася до човешката воля. Той принадлежи към тъмните цветове, а всички те са подходящи за родените в първия ден от уикенда, защото подчертават мистериозната им същност и хармонизират добре с контролиращата им и сериозна натура.

Тези цветове носят мъдрост, въображение и настройват на креативна вълна родените в събота. Вселената е благосклонна, когато тъмният лилав цвят доминира в избора на този, за когото събота е първия ден в живота и тогава нещата се нареждат за него от само себе си.

Като тип характер родените в събота са смели, лоялни, креативни и пълни с идеи, независимо дали става въпрос за работата им или за любовните преживявания. Не търсят компанията на много приятели, но с тези, които смятат част от приятелския си кръг, се държат честно и лоялно. Обичат веселието и купоните, но не бягат и от тежката работа.

Енергийната сила и вибрациите на цветовете имат влияние върху родените в събота. Те мотивират както работата им, така и отношението им с околните. Зеленият и червеният цвят им носят успех. Наред с предаващият мистика лилав цвят, оранжевото и жълтото също са подходящи за тях.

Съветът е да избягват розовия цвят, ако имат конфликти с друг човек. Кремавият и сивият също не се препоръчват, защото провокират здравословни проблеми за родените в събота, а белият ги прави невнимателни и засилва риска от инциденти.

Късметлийски цветове на родените в събота

По отношение на естетиката, черното е ласкаво за фигурата им, защото прави всяка дреха по тях да стои стилно и изискано. При затруднение в избора, черната дреха винаги е доброто спасение от затруднението.

Облеклото в черен цвят е универсално по отношение на аксесоарите, защото се съчетава с всичко. Цвят като черния да бъде благоприятен, е истински късмет.

Съчетаването на лилаво и черно, светло синьо и сиво, увеличава вибрациите на цветовете. Тъй като 2022 година е година, доминирана от Тигъра в китайския хороскоп, ментово зеленото, огнено червеното и императорско жълтото са подходящ избор за цветове на родените в събота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest