Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Мъжете от тези зодии не могат да обичат

Мъжете от тези зодии не могат да обичат

Мъжете от тези зодии не могат да обичат

Сещате ли се за онази позабравена детска игра, в която късате листенцата на цветчета от маргаритки и се чудите „Обича ме, не ме обича? “, изричайки наум или гласно името на момчето, чиито чувства ви интересуват. Всъщност това не е детска игра, а начин на гадаене според цветята, който е известен от дълбока древност.

Днес обаче разполагаме с модерни технологии, а и астрологията е достатъчно напреднала, за да се знае предварително не само с коя зодия си подхождате или не, но и кои мъже изобщо не могат да обичат.

Тук ще ви запознаем именно с тях, както и защо тяхната натура е такава да разбиват женските сърца.

Вижте от кои зодии са мъжете, които не могат да обичат...

Близнаци

Надали ще се изненадате ако споделим с вас, че Близнаците са всепризнати двуличници и лицемери. Това е малко грубо казано, но не е далеч от истина, защото трудно можете да познаете какво се върти в главата на един Близнак. Той може месеци наред да ви ухажва и да ви сваля звезди от небето, след което изведнъж да се оттегли от живота ви дори преди да ви е вкарал в леглото си. Защото тази зодия не обича.

Вероятно са най-вещите познавачи на всякакви игрички и ако вие сте включени в тяхната игра, то няма как да предвидите какво са ви замислили. Вероятно дори и те самите не знаят как ще завършат нещата, защото твърде често променят мнението си. Така или иначе не са добър вариант, ако сте в търсене на любовта.

Стрелец

В тяхната природа е заложен егоизма. Те мислят само за себе си и дори и да са влюбени във вас, рядко биха ви предложили своята връхна дреха ако ви е студено, защото не биха се лишили от собствения си комфорт за нищо на света. Астролозите препоръчват ако сте си паднали по мъж Стрелец то още в самото начало да го попитате дали има сериозно отношение към вас, за да не се окажете излъгани.

Проблеми в любовта

Също така никога не забравяйте, че Стрелците винаги считат, че трябва да са в центъра на Вселената и ако все пак решите да имате нещо общо с тях, то трябва непрекъснато да им правите комплименти. Понякога обаче дори и това не помага, просто любовта не им е в кръвта. Взаимно достатъчни са си, така да се каже.

Водолей

Представителите на тази зодия са непоправими флиртаджии. Може някъде дълбоко в сърцето си наистина да ви обикнат, но няма да се свенят да флиртуват дори и с най-добрата ви приятелка пред собствените ви очи.

После, естествено биха се оправдали, че подобно явление е присъщо на всеки един мъж или дори биха ви накарали да се чувствате отговорна за това, че Водолеят е флиртувал. Рядко се случва дамите да имат успешна връзка с мъж Водолей, бъдете нащрек!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest