ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за маникюр в зелено

Идеи за маникюр в зелено

Идеи за маникюр в зелено

Маникюрът е тайното оръжие на всяка дама. Той е сравнително малък, но съществен елемент от стилната визия. Затова все повече жени обръщат внимание на своя маникюр и се стремят да го поддържат красив и оформен.

Тенденциите в света на маникюристиката непрекъснато се подновяват в стремежа си да отговорят на сезона, модерните цветове и др. В това отношение зеленият цвят в маникюра е универсален, като това го превръща в подходящ нюанс за всеки сезон. Ето обаче няколко предложения за маникюр в зелено:

- Котешко око. Стилът котешко око е известен с това, че се създава с помощта на магнит, като съчетава няколко нюанса на един цвят. Крайният резултат е блестяща визия на ноктите, която поставя акценти и откроява контраста в цветовете. Зеленият цвят се оказва перфектното предложение за създаването на този маникюр, тъй като се прелива невероятно и наподобява скъпоценен камък.

Нокти в тъмнозелено
Снимка: pinterest.com

- Зелен френски маникюр. Френският стил на лакиране е абсолютната класика, която е подходяща за всеки един цвят. Зеленото също не е изключение от правилото, а точно обратното – зеленият френски маникюр е страхотно попадение, което придава свежест и оригиналност на ноктите.

- Лунна визия в зелено. Лунният стил на лакиране става изключително популярна тенденция в последното десетилетие. Той се състои в това, да се оцвети или да се остави неоцветена дупка в дъното на нокътната плоча. Така се постига семпъл, но стилен дизайн. Той е подходящ за зеления цвят, тъй като се пресъздава свежа и нежна визия. Можете да съчетаете светлозелена основа, а дупката да оцветите в тъмнозелено, или обратното.

Маникюр в зелено
Снимка: Mountainbeehive/pixabay.com

- Различен дизайн. Друго добро предложение е да разнообразите ноктите с различни зелени нюанси. Можете да редувате тъмен и светъл нокът, или да оставите само един от тях в един нюанс, а другите да бъдат еднакви.

- Матов дизайн. Зеленият цвят със сигурност ще успее да открои вашите нокти. За още по-зашеметяваща визия можете да матирате ноктите, за да направите ноктите стилни и елегантни. Още по-добра идея е да съчетаете блестяща с матова визия. За целта можете да матирате всички нокти, а един от тях да оставите бляскав. Друго предложение е да добавите нежни камъчета към матираната визия - така отново ще имате блясък и винаги модерен маникюр.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest