ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Странните хобита на знаменитостите

Странните хобита на знаменитостите

Странните хобита на знаменитостите

Днес почти всеки човек има хоби и това е естествено предвид нуждата от разпускане след изтощителното ежедневие с приятно занимание, създаващо положителни емоции.

Някои хобита изглеждат скучни и монотонни, други изискват големи финансови вложения или специална площ, условия за упражняване на хобито, други са прекалено екстремни и рискови, но хората, които ги упражняват, не ги възприемат така.

Има обаче и странни хобита, които предизвикват неразбиране и почуда у околните. Особено когато става въпрос за известни хора, животът на които е предмет на любопитство.

Ето какви са странните хобита на знаменитости:

Кейти Пери

Хобито на тази холивудска знаменитост може да бъде потресаващо за околните, но на нея явно доставя положителни емоции. Кейти събира коси от други знаменитости. Тя има кичури на Тейлър Суифт, Майли Сайръс и други. Косите на колегите си държи постоянно в чантите си. Самата певица осъзнава, че това хоби е нелепо и дори плашещо, но продължава да го прави. Хората са подвластни на своите маниакални пристрастия.

Джони Деп

Хобито на Джони Деп

Известният актьор е любител на куклите и има колекция от кукли Барби. Това увлечение го споходило, когато дъщеря ми била още малка. Сега това е негова страст, а колекцията му е толкова голяма, че му е нужно отделно помещение само за нарастващите му нови попълнения.

Бионсе

Хобито на Бионсе също е свързано с нейната дъщеря. Когато момиченцето било малко, майка му започнала да се занимава с пчеларство, за да дава чист мед на малката против алергии. С времето тази необходимост прераснала в хоби и в момента известната дама има 80 хиляди пчели.

Том Ханкс

Том Ханкс

Популярният американски актьор и режисьор също се отличава с неочаквано хоби. Той събира пишещи машини от цял свят, а колекцията му надхвърля 100 различни модела. Икономът му е преминал инструктаж как да ги почиства и поддържа. Когато пътува, актьорът често носи със себе си някой от многобройните си модели и когато си прави селфи, винаги включва и своята машинка.

Анджелина Джоли

Няма как екстравагантна личност като Анджелина да няма и някакво особено звездно хоби. Красивата актриса събира ножове. За това хоби вина има майката на Анджелина, която дава за подарък на дъщеря си нож, още когато момичето е само на 11 години. Само може да се предполага какво съдържа днес цялата колекция на актрисата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest